Index / Onderwijs / Top universiteiten in Zuid-Korea

Share This Post

Onderwijs

Top universiteiten in Zuid-Korea

Zuid-Korea wil de Amerikanen aan te trekken om zijn universiteiten, en de regering heeft beperkingen verwijderd, zodat u beurzen en subsidies te winnen voor de kosten van levensonderhoud in een land waar de kosten van levensonderhoud lager is dan in

AdvertisementZuid-Korea wil de Amerikanen aan te trekken om zijn universiteiten, en de regering heeft beperkingen verwijderd, zodat u beurzen en subsidies te winnen voor de kosten van levensonderhoud in een land waar de kosten van levensonderhoud lager is dan in de Verenigde Staten. Een leider in technologie, Zuid-Korea heeft de hoogste breedband-per-gezin-penetratie van internet in de wereld.

Korea Geavanceerde Institute of Science and Technology

De Korea geavanceerde Institute of Science and Technology in Daejeon werd opgericht in 1971 als de eerste afgestudeerde Zuid-Korea's school voor wetenschappelijk en technologisch onderzoek. QS World Universities gelederen is de 60 beste universiteit ter wereld in 2013, de tweede alleen voor Seoul National University in Zuid-Korea. De Academic Ranking of World Universities gelederen is hoger dan alle Zuid-Koreaanse universiteit. De universiteit had bijna 10.000 Ph.D. toegekend graden vanaf februari 2014. KAIST opereert acht onderzoeksfaciliteiten en 51 onderzoekscentra, en loopt 40 dual degree programma's met 15 verschillende universiteiten in 10 landen, met inbegrip van het Georgia Institute of Technology.

Korea University

Met zijn Anam campus in Seoul en een tweede campus in Sejong, Universiteit Korea had 35.635 studenten in 2013, met inbegrip van 1733 internationale studenten. Opgericht in 1905, het is de eerste instelling voor hoger onderwijs in Zuid-Korea opgericht door een Koreaan, en het hielp vorm te geven de identiteit van de natie en onafhankelijkheid te verwerven uit Japan. De universiteit heeft het symbool van een tijger om zijn moed, vastberadenheid en waardigheid te vertegenwoordigen. Het slagingspercentage van de Anam campus was 69,1 procent en de prijs was 50,1 procent aan het Sejong campus in 2013. De universiteitsbibliotheek systeem heeft meer dan 3 miljoen volumes.

Seoul National University

QS World Universities gelederen Seoul National University als de 35e beste universiteit ter wereld, de vierde beste in Azië en de beste in Zuid-Korea in 2013. De universiteit werd opgericht in 1946. De belangrijkste campus is in de Gwanak deel van Seoul sinds 1975 . In april 2013 had de school 28.011 studenten, waaronder 2.881 buitenlandse studenten. De universiteit heeft ongeveer 330.000 alumni en een bibliotheek-systeem met 4,7 miljoen volumes. De universiteit motto: "De waarheid is mijn licht," betekent haar inzet voor het leren.

Yonsei University

in 1885 opgericht door christelijke missionarissen, Yonsei University is de oudste particuliere universiteit in Zuid-Korea. De school ligt op enkele minuten van het centrum van Seoul en beschikt over 22 hogescholen met 95 academische afdelingen. In 2011, had de school 28.148 studenten. De school nodigt buitenlandse studenten tot ongeveer drie weken door te brengen in Yonsei tijdens één van de twee sessies voor zijn jaarlijkse winter in het buitenland programma aangeboden. Yonsei's Korean Language Institute is opgericht in 1959 als de eerste instituut intensieve Koreaanse taal cursussen aan te bieden, en nog steeds traint non-native-sprekende studenten, missionarissen en diplomaten. De business school biedt een wereldwijde, corporate, finance en Executive Master of Business Administration graden.

Share This Post