Index / Onderwijs / Top Universiteiten in Canada voor Interior Design

Share This Post

Onderwijs

Top Universiteiten in Canada voor Interior Design

Deze interieur programma's bieden een universitair niveau en zijn geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie Interior Design. De programma's zijn full-time en start in september. Voor het kiezen van een programma, nadenken over hoe uw persoonlijke

AdvertisementDeze interieur programma's bieden een universitair niveau en zijn geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie Interior Design. De programma's zijn full-time en start in september. Voor het kiezen van een programma, nadenken over hoe uw persoonlijke wensen en interesses passen bij de universiteit die u overweegt.

Humber Institute of Technology en Advanced Learning

De 8-semester interieur-design programma is gericht op creatieve probleemoplossing te leren op basis van onderzoek, praktische vaardigheden en technologie. Het programma omvat excursies en studeren in het buitenland. Iedere student moet vinden en voltooien van een 14-weekse stage. Het laatste jaar is voorzien van een afstudeerproject die moet worden begeleid door professionals uit de industrie.

Humber Institute of Technology en Advanced Learning
205 Humber College Blvd.
Toronto, Ontario
Canada M9W 5L7
416-675-6622
humber.ca

Kwantlen Polytechnic University

De vier jaar durende programma simuleert een design studio om te benadrukken professionaliteit en praktische vaardigheden. Het programma wordt gegeven in een e-mobiele omgeving. Een vergoeding wordt geheven op elke student met een computer, software en ondersteuning te bieden. Het programma omvat een scriptie, mentorschap door professionals en een belangrijke onsite tutorial.

Kwantlen University
8771 Lansdowne Road?
Richmond, British Columbia
Canada V6X 3V8
604-599-2687
kwantlen.ca

Mount Royal University

De vierjarige programma combineert theorie, studio projecten en betaalde werkervaring. Het programma bestaat uit twee stages in het veld. Een groot gebied reis naar het buitenland is opgenomen in het programma. Het programma omvat een focus op duurzaamheid en richtlijnen voor de Leadership in Energy and Environmental Design (LEED) certificering. De afdeling en de universiteit hebben een uitgebreide prijzen en beurzen programma.

Mount Royal University
4825 Mount Royal Gate SW?
Calgary, Alberta
Canada? T3E 6K6
403-440-6106?
mtroyal.ca

Ryerson University

De vier jaar durende programma is gericht op persoonlijke horizon te verbreden door middel van een strenge, wetenschappelijke en provocerend onderwijs in het interieur. Het programma is gebaseerd op theorie, geschiedenis en studio-projecten. Het programma omvat een serie lezingen, excursies en intensieve in-studio samenwerkingsprojecten. Een stage en groot project moet worden ingevuld voor het afstuderen.

Ryerson University
350 Victoria Street
Toronto, Ontario
Canada M5B 2K3
416-979-5188?
ryerson.ca

Universiteit van Manitoba

Dit is een professionele Masters niveau programma waarvoor een Bachelor of Design diploma voor toelating. Het programma is twee jaar lang en is aangesloten bij de diensten van Stedenbouw en Landschapsarchitectuur. Het programma richt zich op strategisch denken, ondernemerschap en onderzoek. Er is een focus op ethisch en ecologisch duurzaam interieur.

Universiteit van Manitoba
201 JA Russell Building
Winnipeg, Manitoba
Canada R3T 2N2
204-474-6578
umanitoba.ca

Share This Post