Index / ouderschap / Top Graduation Songs voor kleuters naar Dance To

Share This Post

ouderschap

Top Graduation Songs voor kleuters naar Dance To

Voordat je kleine leerling maakt de overgang van pre-K K, bij te dragen aan haar blijvende herinneringen door middel van een leuke lied voor de bende te dansen. In tegenstelling tot een verstopte college ceremonie, een peuter afstuderen richt zich me

AdvertisementVoordat je kleine leerling maakt de overgang van pre-K K, bij te dragen aan haar blijvende herinneringen door middel van een leuke lied voor de bende te dansen. In tegenstelling tot een verstopte college ceremonie, een peuter afstuderen richt zich meestal op een meer luchtige viering. Top afstuderen liedjes voor uw kind, en haar klasgenoten, om op te dansen zal inspireren en te entertainen terwijl ze brengt haar laatste dag op pre-K.

overwegingen

Bij het kiezen van een nummer, je bedenkt wat er in de mode met de tykes nu. Bijvoorbeeld, zijn dinosaurus stemt trendy, terwijl de liedjes over vrachtauto's zijn volledig uit? Daarnaast neemt de leeftijd van uw kind in aanmerking. De top nummers die uw tiener speelt op zijn middelbare school afstuderen misschien ongepast thema's of woorden voor een meer tot-achtige publiek. Hoewel het aanvaardbaar is om te bewegen voorbij de traditionele kiddie liederen, ga niet naar ver in volwassen-achtige taal en onderwerpen. Dat gezegd hebbende, sommige nummers - zoals Kool and the Gang's "Celebration" - aanvaardbaar zijn voor jonge kinderen.

Songs and Dance

Als dat aangrijpende moving-on lied dat u op de radio hoorde vorige week lijkt een ideale keuze voor het afstuderen van uw peuter, in gedachten houden dat langzaam en down-tempo nummers zijn moeilijk om op te dansen. Je zou ook willen een lied dat spreekt tot een aantal van de onderwerpen die uw kind heeft behandeld tijdens haar preschool jaar te halen. Zo kunt u een song die voortkomt uit een geliefd boek te halen, het afstuderen kinderen aan te moedigen om de bewegingen van het personage te maken of opnieuw vast te stellen wat ze herinner me het lezen van het hele schooljaar.

Little Kid Muzikanten

Gaan met een lied dat speciaal is gemaakt voor een kind publiek is een manier om je diploma, en zijn vrienden aan te moedigen, om op te staan ​​en te vieren het einde van het schooljaar. De ontwikkeling van het kind experts van KidsHealth note topfavorieten behoren Laurie Berkner, de Wiggles en Raffi als steunpilaren van muzikale pantheon van het jonge kind. Zelfs als een specifiek nummer niet volledig concentreren op een afstudeeronderwerp, het kiezen van een geliefde uitvoerder zal de kids 'belangstelling voor het opstaan ​​en bewegen op de muziek vonk. Bijvoorbeeld, "Shimmy Shake" door de Wiggles is niet bepaald een grad nummer, maar het zal toevoegen aan de viering van uw kind en de kinderen aan te moedigen om te dansen en bewegen. Om het maximaliseren van uw muziek keuzes gaan voor een compilatie of "best of" album, zoals "The Best of the Laurie Berkner Band."

Zingen en dansen

Je hoeft niet altijd een lied dat een pro heeft gemaakt om een ​​laatste dans bij pre-K afstuderen moeten spelen. Een peuter afstuderen kan verdubbelen als een performance kans, waardoor de kinderen om thema-liedjes te zingen tijdens het dansen naar hun eigen stem. Verander de woorden van een traditionele melodie zoals "Twinkle, Twinkle Little Star" aan het afstuderen-themed teksten of gaan met een leren thema-lied zoals de "ABC" liedje. Veel kleuterschool of vroege websites onderwijs voorzien-leraar gecreëerde song wissel ideeën die bekende teksten te nemen en wisselen ze uit voor het afstuderen thema's. Bekijk de website Gemakkelijk Preschool Activiteiten, Preschool Learning Online of de Preschool Professor als u worstelt om te komen met je eigen liedjes.

Share This Post