Index / Careers & Work / Top-betalende Automotive Careers

Share This Post

Careers & Work

Top-betalende Automotive Careers

Automotive carrières vallen in een aantal verschillende en vergaande categorieën, van productie, engineering en verkoop van onderdelen en het voertuig reparaties. Lonen verschillen - soms aanzienlijk - voor elk van deze beroepen. Geld doet ertoe Het

AdvertisementAutomotive carrières vallen in een aantal verschillende en vergaande categorieën, van productie, engineering en verkoop van onderdelen en het voertuig reparaties. Lonen verschillen - soms aanzienlijk - voor elk van deze beroepen.

Geld doet ertoe

Het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics meldt dat auto-reparatie en onderhoud werknemers behaalde een gemiddeld jaarsalaris van $ 39.880 met ingang van mei 2013. Echter, een subset van de groep - automotive lichaam en aanverwante reparateurs - behaalde een gemiddeld jaarsalaris van $ 42.620 in 2013 , terwijl de bus en vrachtwagen mechanica en dieselmotor specialisten gemiddeld $ 44.120. Automotive Engineers, had echter de hoogste salaris onder automotive carrière, met een mediaan van 2013 82.100 $ per jaar, op basis van O * NET Online.

Share This Post