Index / Tuin / Top 10 Popular Flowers

Share This Post

Tuin

Top 10 Popular Flowers

Of u nu op zoek bent naar bloemen te planten in uw tuin, versier een keukentafel of stuur een boeket geeft aan iemand die je lief te hebben, zul je merken dat er zijn duizenden verschillende bloemstukken om uit te kiezen. Als je problemen hebt met he

Advertisement



Of u nu op zoek bent naar bloemen te planten in uw tuin, versier een keukentafel of stuur een boeket geeft aan iemand die je lief te hebben, zul je merken dat er zijn duizenden verschillende bloemstukken om uit te kiezen. Als je problemen hebt met het maken van een beslissing hebt, kunt u een cue te nemen van anderen net als u en kies een van de 10 meest populaire bloem rassen beschikbaar.

rozen

Rozen zijn goed bekend als een populaire keuze voor een speciale gelegenheid, en de langstelige verscheidenheid van rode rozen is de nummer een keuze voor de dag van een romantische Valentijnsdag. Veel bruiden kiezen voor rose boeketten dragen op hun trouwdag, en rozen worden op grote schaal beschikbaar in het hele jaar als een enkele bloem of als een elegant boeket.



orchideeën

Orchideeën zijn een andere populaire keuze die komen in een veelheid van verschillende kleuren en patronen. Als gevolg van de gevoelige aard van de orchidee plant, orchidee bloemen zijn doorgaans duurder dan andere soorten bloemen. Orchideeën zijn meestal beschikbaar door de meeste kinderdagverblijven en grote bloem winkels.



zonnebloemen

Volgens de Nationale Zonnebloem Association, zonnebloemen vormen een belangrijke bron van voeding door middel van zonnebloempitten en de zonnebloemolie geperst uit de zaden. Zonnebloemen kan groeien tot 10 voet in hoogte, en hun enorme diep-gele bloemen zijn vooral populair in de zomer en herfst.



Daisies

Madeliefjes zijn een goedkoop geprijsd bloem die van nature groeit op veel plaatsen in de Verenigde Staten. Veel mensen beschrijven het madeliefje als een vriendelijke bloem, en ze zijn een populaire keuze voor gift bloemstukken.



lelies

Lelies zijn populaire bloemen in de lente tuinen en voor een speciale gelegenheid het hele jaar door. Sinds lelies komen in vele stijlen en kleuren, ze zijn een populaire keuze als bruidsboeketten en tafel centerpieces op bruiloften en andere evenementen.



Narcissen

Met hun unieke trompetvorm, narcissen behoren tot de meest herkenbare bloemen. Volgens de American Daffodil Society, zijn er 13 beschrijvende divisies van narcissen met meer dan 200 soorten en 25.000 verschillende hybriden. Kleuren variëren van geel tot oranje, roze, wit en zelfs lime groen.



chrysanten

Chrysanten komen in een verscheidenheid van vormen en maten die een madeliefje kan lijken of lijken meer op een pom-pom. Chrysanten zijn meestal hardy ook bij koeler weer. Symboliseert trouw en optimisme, chrysanten in geel, rood paars en wit zijn gemeenschappelijk.



anjers

Anjers zijn eenvoudige, goedkope bloemen die komen in zowat elke denkbare kleur. Anjers blijven langer vers dan rozen en lelies, en ze zijn direct beschikbaar in het hele jaar. Anjers worden vaak geassocieerd met prom corsages en boutonnieres.



Freesia

Freesia is een mooie keuze voor tuinlieden en bloemminnaars. Freesia is vrij gemakkelijk om te groeien in de meeste klimaten en hun delicate trailing bloemen goed mengen met vele andere soorten bloemen.



hortensia

Hortensia's zijn gevoelig, vol bloemen die populaire opties voor outdoor tuinen, alsmede voor boeketten en tafel arrangementen zijn. De zachte blauwe, roze, gele en paarse tinten goed mengen met elke omgeving.



Share This Post