Index / Ambachten / Tools voor de set steentjes in Leer

Share This Post

Ambachten

Tools voor de set steentjes in Leer

Terwijl de machines en gereedschappen ontwikkeld om steentjes in verschillende soorten zachte doeken set komen vaak voor, de accessoires die nodig zijn om nep pareltjes in leder ingesteld zijn soms een beetje meer obscure. Omdat leer is niet alleen d

Advertisement

Terwijl de machines en gereedschappen ontwikkeld om steentjes in verschillende soorten zachte doeken set komen vaak voor, de accessoires die nodig zijn om nep pareltjes in leder ingesteld zijn soms een beetje meer obscure. Omdat leer is niet alleen dik en taai, maar vaak gebruikt om kledingstukken ontworpen om zware straffen te nemen te maken, het instellen van steentjes in dit materiaal vereist een winterharde aanpak. Hoewel veel van de instrumenten dezelfde zijn, moeten speciale overwegingen worden om het succes en sterkte te garanderen.

Lijm

Een van de meest effectieve middel van het bevestigen van steentjes te leren is, gewoon, lijm. Deze methode is het beste voor gebieden die niet zijn waarschijnlijk een heleboel straf ontvangen of zie de stenen krijgen gewreven. Zelfs op dat, dan heb je een sterke lijm, bij voorkeur één ontworpen voor leerwerk of één ontworpen om harde steentjes hechten aan elk oppervlak (inclusief niet-poreuze degenen zoals glas of keramiek) nodig. U kunt gebruik maken van epoxy, maar zorg met behulp van deze lijm als de steentjes zijn waarschijnlijk in aanraking met de huid te komen, omdat epoxy kan irriteren of allergische reacties veroorzaken bij veel mensen. Wanneer u de steentjes, lijm twee keer. De eerste keer, hechten de lijm op de achterkant van de steen. Hierna lijm is ingesteld, voeg een ringetje lijm rond de buitenrand van de bergkristal aan de randen vast te zetten aan het leer.

Needle-Nosed Pliers

Een goede set van fine-tip naald-nosed tang is een essentieel instrument voor het stevig elke steentjes vastmaken met buigbare tanden of benen. Deze kleine, scherpe stukken metaal zijn ontworpen om te worden geduwd door middel van de leer, dan is neergeklapt aan de andere kant, zodat ze op hun plaats blijven. Terwijl u dit kunt doen met je vingers, zult u betere resultaten met een tang te krijgen, omdat je in staat zijn om de tanden naar beneden verder op, waardoor ze veiliger en minder kans om addertje onder het gras of irriteren. Gebruik een set van sieraden tang, in plaats van huishoudelijke tang, omdat deze kleinere tips en verende handgrepen, waardoor ze ideaal zijn voor dit soort detail werk.

persen

Sommige steentjes zijn bevestigd door krimpen samen een metalen voor- en achterkant, het vangen van de stof binnen; persen zijn handgereedschappen ontworpen om het krimpen te doen. Voor leder, krijgen een zware druk op specifiek geadverteerd voor gebruik met dikkere, hardere materialen; andere crimpers zal niet opstaan ​​om dit soort werk of bevestig steentjes op een veilige manier.

naaien Gereedschap

Voor de beste combinatie van veilige gehechtheid en aangenaam om te dragen, krijgen steentjes ontworpen om te worden genaaid op zijn plaats met naald en draad. Zoals bij elke leer naaien, zult u leren naaien koord (of leer pezen) en leerbewerking naalden nodig. Je zou ook een naai priem, dat is een stevige metalen spike ontworpen om gaten in leer te creëren nodig heeft voor naalden te passeren, hoewel je ook een tornmesje kan gebruiken in een snuifje, in het bijzonder met zachtere, dunnere leer materiaal.

Share This Post