Index / Elektronica / Tomorrow's Gadgets Vandaag: CES Day Two

Share This Post

Elektronica

Tomorrow's Gadgets Vandaag: CES Day Two

Hoe laag kan tech high-tech te krijgen? Bekijk deze zachte rubberen dingetje - Ik heb absoluut geen idee wat te noemen - dat het geluid van een iPhone versterkt. Er zijn geen batterijen of bewegende delen; Het trechters gewoon geluid hoewel een klein

AdvertisementHoe laag kan tech high-tech te krijgen? Bekijk deze zachte rubberen dingetje - Ik heb absoluut geen idee wat te noemen - dat het geluid van een iPhone versterkt. Er zijn geen batterijen of bewegende delen; Het trechters gewoon geluid hoewel een klein rubber hoorn, gemakkelijk het volume van de telefoon een verdubbeling. Dat is één van de vele "goodies" crowding mijn rugzak van een dag te voet door de Consumer Electronics Show.

Waarom heb ik het op? Nou ja, er waren een stapel van hen, en ik moest gewoon weten of het werkt zoals geadverteerd. Het nogal deed.

Gelukkig was er een veel high-tech op de CES vandaag ook. Wat voor soort ontzagwekkende tech zag ik? Laat me u door de goede dingen.Laten we beginnen met een creditcard. Hoe wilt u een creditcard die verschillende beloningen programma aangeboden - als contant geld terug en korting op benzine - dat je tussen de op het moment van aankoop zouden kunnen overschakelen? Dat is wat je krijgt van Dynamics, een bedrijf samen met UMB en andere banken om een ​​credit card met geïntegreerde elektronica aan te bieden. Druk op een knop die is ingebouwd in de kaart om het voordeel dat u wilt kiezen voordat je het vegen.Bent u bekend met de Parrott AR Drone? Het is een op afstand bestuurbare quadracopter die niet worden geleverd met een afstandsbediening - je bedienen via je iPhone, iPad of Android-apparaat. Dat is in de foto, die in het midden van de vloer exhib. De AR Drone is al een tijdje, maar Parrott heeft uitgerold een GPS-ontvanger die wordt aangesloten op de USB-poort boven de batterij. Geen prijs nog niet, maar u kunt het toevoegen aan uw AR Drone dit voorjaar.

Gisteren vertelde ik u over de op afstand bestuurbare bal Spheros; vandaag heb ik een stuk speelgoed dat is nog beter. Combat Creatures is de robot speelgoed ik wilde toen ik een kind was, en nu is het echt. Stel je een leger van robot spinnen die eigenlijk zacht projectielen schieten op elkaar. Maak een voltreffer om je tegenstander uit te schakelen, maar de projectielen (darts en spinnen discs) kunnen niet mensen te kwetsen of iets breken. Dit zou de absolute coolste speelgoed ooit.

En spreken van robots, wat dacht je van een educatief speelgoed robot die geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen? Cubelets zijn bouwstenen die magnetisch elkaar klikken om robots te worden. Er zijn 16 soorten van kubussen - motoren, sensoren en logische blokken - waarmee u of uw kinderen om te zetten in een soort van bot. Het beste deel is dat in tegenstelling tot een kit zoals Lego Mindstorms, is er geen programmering betrokken: Brekende de blokken bij elkaar is de programmering, dus je moet werken aan de logica van hoe ze te hechten aan hen om de taak die u wilt doen. Ze zijn niet goedkoop, hoewel; kunt u een 6-blok start kit te krijgen voor $ 160.

Tot slot (voor vandaag), de toekomst is hier! Gisteren vertelde ik u over Nectar, een butaan-aangedreven brandstofcel die uw elektronica opgeladen zonder batterijen. Nou, vandaag vond ik iets wat nog meer futuristisch. Stel je voor het opladen van uw telefoon of tablet niet van een batterij of stopcontact, maar van een waterstof brandstofcel. De brandstofcel is oplaadbaar honderden keren door het invoegen van het in de Horizon Hydrofill, die automatisch haalt waterstof uit water uit de kraan. Het nadeel: Je moet om te investeren meer dan $ 350 in het systeem - $ 250 voor de Hydrofill, plus $ 114 voor de MiniPak, die de herbruikbare brandstofcel en USB-aansluiting voor het opladen bevat. Ik hou van het idee, maar dat is ongeveer 10 keer te veel geld voor een dergelijk systeem.

Willen andere tech gadgets geïntroduceerd op de CES te zien? Check out my wrap up van de eerste dag.

Share This Post