Index / Eten drinken / Toepassingen voor Extra Deviled Egg Vullen

Share This Post

Eten drinken

Toepassingen voor Extra Deviled Egg Vullen

Geen zomer picknick of familie barbecue is compleet zonder deviled eieren zijn. De pittige, twee-bite voorgerechten zijn ideaal voor grote mensenmassa's, omdat ze snel te bereiden en kan gemakkelijk worden gemaakt in grote hoeveelheden. Afhankelijk v

AdvertisementGeen zomer picknick of familie barbecue is compleet zonder deviled eieren zijn. De pittige, twee-bite voorgerechten zijn ideaal voor grote mensenmassa's, omdat ze snel te bereiden en kan gemakkelijk worden gemaakt in grote hoeveelheden. Afhankelijk van hoe u uw gevulde eieren te vullen, kunt u vinden u overgebleven vulling.

Broodje ei

De eenvoudigste manier om leftover deviled ei vulling te gebruiken is om een ​​dienblad met sandwiches te maken. Het recept voor deviled ei vulling is bijna identiek aan het recept voor eiersalade. Misschien wilt u meer mayonaise het vullen soepeler toe te voegen. U kunt ook andere kruiden en gehakte groenten, zoals cayennepeper of gehakte selderij toe te voegen. Toast genoeg sneetjes brood om het aantal broodjes je wilt. Top een geroosterd sneetje met sla, een stuk van verse tomaat, sommige deviled ei vulling en de andere sneetje toast. Indien gewenst kunt u finger sandwiches met behulp van brood met de korst afgesneden en gesneden in kleine rechthoeken.

Deviled Egg Dip

U kunt een duik te maken van ongebruikte deviled ei vulling. Plaats de vulling in een grote kom en voeg overal van 1/2 beker 1 kopje mayonaise of zure room, afhankelijk van de hoeveelheid vulling u. Als u minder dan 1 kop vullen, gebruik dan meer mayonaise; als u meer dan 1 kop vullen, gebruiken minder mayonaise. Roer dit mengsel goed met een garde of lepel. Voeg een pakket van ranch of Frans ui dip mix, indien gewenst. Voor een ander idee, meng de deviled ei vullen met voorbereide guacamole. Serveer ofwel recept met chips, crackers of kleine groenten.

Deviled Eggs Benedict

U kunt de klassieke ontbijt gerecht te geven, Eggs Benedict, een unieke draai aan dit recept. De normale recept bestaat uit een gepocheerd ei bovenop een plakje van de Canadese spek op een Engels muffin bedekt met Hollandaise saus (een rijke, ei-gebaseerde saus). Vervangen door een bolletje deviled ei vulling voor de gepocheerd ei en je hebt een heel nieuw gerecht: deviled Eggs Benedict. In plaats van een poging om zelfgemaakte Hollandaise saus te maken (die moeilijk kan zijn), kunt u de aanschaf Hollandaise saus mix van supermarkten.

Deviled Egg Samosas

Samosa's zijn een Indiaas voorgerecht van oudsher bestaande uit bladerdeeg gevuld met een aardappel vulling. Ze zijn makkelijk te maken, vooral als u gebruik maken van kant-en-klare ingrediënten. Koop een pakket van bevroren O'Brien of hash brown aardappelen, een pakket van bevroren erwten en een pakket van gekoelde taart korst of won ton wrappers. Kook een deel van de bevroren aardappelen met de bevroren erwten en breng op smaak met kerriepoeder, gember en koriander. Roer uw overgebleven deviled ei vulling in de aardappel mengsel. Vul pasteikorst rondes, cirkels of wontons met de aardappel-ei vullen en bak ze in batches. Deze zijn perfect voor een grote bijeenkomst, zoals een filmavond of een Super Bowl partij.

Share This Post