Index / Huisdieren / Tips voor Mating Yorkies

Share This Post

Huisdieren

Tips voor Mating Yorkies

Yorkshire terriers zijn klein, langharige schoothondjes en zijn een van de meest populaire speelgoed rassen in de wereld. Welopgevoede Yorkies zijn behulpzaam, persoonlijk temperament en zijn uitstekende gezelschapsdieren. Voordat paring uw Yorkie, r

AdvertisementYorkshire terriers zijn klein, langharige schoothondjes en zijn een van de meest populaire speelgoed rassen in de wereld. Welopgevoede Yorkies zijn behulpzaam, persoonlijk temperament en zijn uitstekende gezelschapsdieren. Voordat paring uw Yorkie, rekening met zowel die zal de vaststelling van de puppies en of u de tijd voor het gehele paring proces. Met succes de paring Yorkies kost tijd, zorg en geduld.

rijpheid

Zowel mannelijke als vrouwelijke Yorkies niet worden gekweekt tot ze meer dan twee jaar. Hoewel honden zijn fysiek in staat om te worden gefokt op een veel jongere leeftijd, te wachten tot ze twee jaar oud kunt u meer informatie over de hond positieve en negatieve eigenschappen te leren. Dit voorkomt dat ze het doorgeven van genetische afwijkingen die niet evident zou zijn tot volwassenheid. Daarnaast is het wachten een paar jaar kunt u ook alleen honden met een goede temperamenten te fokken.

Controle

Vóór het fokken gebeurt, nemen zowel de mannelijke en vrouwelijke Yorkie naar het kantoor van de dierenarts. De dierenarts controleert om ervoor te zorgen dat beide honden zijn gezond genoeg om te fokken en dat ze op de hoogte van hun schoten. Het controleren van de gezondheid van de vrouwelijke Yorkie verhindert haar ook vanuit ziek worden tijdens de zwangerschap en als ze verpleging haar pups.

Standing Heat

Staande warmte is het stadium waarin de vrouwelijke Yorkie is vruchtbaar en klaar om te worden gefokt. Een vrouwelijke Yorkie kan in warmte komen tussen de één en drie keer per jaar, en gedurende deze tijd, is ze bereid om stil te staan ​​om een ​​man om te paren met haar. De eerste tekenen dat een vrouwelijke Yorkie is in staat de warmte zijn onder andere gezwollen vulva en bloederige afscheiding uit haar genitale gebied. Tijdens deze periode, begint ze vaker plassen en kunnen meer aanhankelijk en knuffelig worden. Ongeveer 10 dagen na de bloederige afscheiding eerst verschijnt, is ze klaar om te worden gedekt. Paren de vrouw met de man op ten minste drie verschillende gelegenheden op drie verschillende dagen tot een succesvolle kweek te garanderen.

veterinaire bijstand

Yorkshire terriërs zijn speelgoed honden, wat betekent dat ze zijn erg klein. Vanwege hun omvang, kan de zwangerschap complicaties ontstaan ​​als het vrouwtje is te klein of zwak om haar pups te leveren. Verblijven in de buurt toen ze klaar om te leveren en bereid zijn om de dierenarts te bellen krijgt als ze tekenen van pijn of moeite heeft om te leveren voor meer dan twee uur. Bel de dierenarts ook, als het meer dan 70 dagen na de dekking is geweest en ze heeft nog steeds niet geleverd.

Finding Mates

Om te zorgen voor kwalitatief hoogwaardige puppies, vinden van een goede partner voor je vrouwelijke Yorkie. Plaats een advertentie in de plaatselijke krant om te zoeken uit andere fokkers en vraag bij uw plaatselijke dierenarts kantoor. Als uw stad heeft een Yorkie liefhebbers club, deelnemen aan een vergadering en zien of iemand biedt stud diensten. Vertel uw familie, vrienden en collega's die u op zoek bent om te broeden; mond-tot-mond kan ook helpen de juiste stud te vinden.

Share This Post