Index / Huis / Tips voor het maken van een Pannenlap met geïsoleerde Batting

Share This Post

Huis

Tips voor het maken van een Pannenlap met geïsoleerde Batting

Quilt batting zorgt voor demping en isolatie van warmte in een zelfgemaakte pannenlap. Hoe dikker de slagvolgorde, hoe meer isolatie die het biedt. een voering van hittebestendig materiaal toe te voegen, zoals de gebruikte stof voor het maken strijkp

AdvertisementQuilt batting zorgt voor demping en isolatie van warmte in een zelfgemaakte pannenlap. Hoe dikker de slagvolgorde, hoe meer isolatie die het biedt. een voering van hittebestendig materiaal toe te voegen, zoals de gebruikte stof voor het maken strijkplankovertrekken, voegt aan warmtebestendigheid van de pot houder. Zelfgemaakte pannenlappen zijn een manier om het gebruik van kleine stukjes stof. U kunt afzonderlijke vierkantjes van stof te gebruiken, of stuk samen stukjes stof in quilt-ontwerpen. Decoratieve sierpotten maken ook welkom geschenken.

Het snijden van de Batting

Knip je isolatiemateriaal iets kleiner dan uw afgewerkte pannenlap. Zodra u de voor- en achterkant van uw pannenlap aan elkaar genaaid hebt, kun je het isolatiemateriaal in de pannenlap spullen. Duw het helemaal naar de randen, met behulp van het einde van een houten lepel of een breinaald om de batting in de hoeken plooi. Dit vermindert bulk langs de zijkanten van de pannenlap, belangrijk wanneer u een zware stof bent naaien, zoals denim of canvas. Een rolmes en mat te snijden van de batting op maat gemakkelijker.

quilten

Quilten alle lagen van de pot houder houdt samen het isolatiemateriaal gaat schuiven in de pannenlap. Naai lijnen over de pannenlap over een duim van elkaar - naai diamant of een willekeurig patroon van wervelingen. Als je samen een quilt ontwerp gereconstrueerd voor uw pannenlap, kunt u naaien rond het ontwerp voor uw quilten. Elke stiksels is prima, zolang het naait alle lagen van uw pannenlap samen.

batting Materiaal

U kunt batting gemaakt van polyester, katoen of wol te kopen. Katoen of wol batting zal krimpen, die je zou kunnen verlaten met een gebobbeld pannenlap. Pre-wassen katoen slaan zal dit compenseren. Als u wol batting gebruiken, zorg dan dat het is wasbaar geëtiketteerd. Pannenlappen absorberen morsen en andere vlekken in de keuken en moet wasbaar. Polyester krimpt niet tijdens het wassen. U kunt ook gebruik maken van oude dekens, strijkplank covers of zware vilt als isolatie voor uw pannenlap.

Andere Overwegingen

Als u gebruik maakt van dunne batting in uw pannenlap, snijd twee lagen voor extra isolatie. Nadat u de batting hebt gevuld in uw pannenlap, naai de open zijde. Voeg decoratieve binding rond alle vier de randen, en een hangende lus om uw pannenlap afmaken. Om een ​​gewatteerde pot handvat te maken, vouw je pannenlap in de helft en naai langs één kant. De resulterende geïsoleerde buis past over het handvat van een gietijzeren koekenpan of een andere pan om je hand te isoleren van de hitte.

Share This Post