Index / Careers & Work / Tips over hoe om een ​​Nursing Board examen

Share This Post

Careers & Work

Tips over hoe om een ​​Nursing Board examen

De Nursing Board examen, ook wel bekend als de NCLEX, wordt verstrekt door de Amerikaanse raad van bestuur van de verpleging. Ieder verpleging kandidaat moet slagen voor dit examen om legale licentie om te oefenen in een bepaalde staat. Het examen be

AdvertisementDe Nursing Board examen, ook wel bekend als de NCLEX, wordt verstrekt door de Amerikaanse raad van bestuur van de verpleging. Ieder verpleging kandidaat moet slagen voor dit examen om legale licentie om te oefenen in een bepaalde staat. Het examen bestaat uit een breed scala aan vragen van verschillende gebieden in verband met verpleging en geneeskunde. In het algemeen, de vragen op de test afdekmateriaal dat geleerd heeft op de universiteit verpleegkunde cursussen. Het nemen van het examen kan stressvol zijn, maar met veel voorbereiding, kan je merkt dat je het passeren met meer gemak.

Wat je nodig hebt

Naslagwerken

flashcards

notitieboekje

Zoek een studiegids voor de NCLEX. Er zijn veel naslagwerken beschikbaar die zijn ontworpen voor verpleging kandidaten. Deze boeken zijn te vinden bij boekhandels, verpleging aanbod winkels, en op het internet. Bij het bestuderen van een boek, moet u tal van aantekeningen te maken.

Bereid een reeks van flashcards die vragen die kunnen worden op de NCLEX dekken. U kunt een set van flashcards die al zijn voorbereid te kopen, of u kunt uw eigen maken met behulp van index kaarten. Als u uw eigen flashcards maken, moet u vragen en termen die je hebt de meeste moeite herinneren bevatten.

Vorm of deelnemen aan een studiegroep met andere verpleging kandidaten. Deze mensen zullen over het algemeen degenen waarmee je hebt bijgewoond verpleging klassen. Door het vormen van een studiegroep, zult u meer ondersteuning voor het passeren van de NCLEX hebben.

Bezoek de Nationale Raad van State Boards of Nursing website, verbonden in het Resources afdeling. Deze website heeft uitgebreide informatie die kan helpen om de NCLEX examen. Er zijn testplannen op de website die waardevolle tips en informatie voor verpleging kandidaten bevatten.

Bereid de nacht en ochtend voor het examen. Bestudeer de belangrijkste concepten, krijgen ten minste acht volle uren van de slaap, en eet een gezond en evenwichtig ontbijt. Zorg ervoor dat u een hapje mee te nemen in te pakken.

Share This Post