Index / tech / Time Warner TV Remote Control Instructions

Share This Post

tech

Time Warner TV Remote Control Instructions

De Time Warner afstandsbediening die uw decoder regelt is ook bruikbaar met verschillende televisietoestellen. Programmeren van de afstandsbediening van de TV kunt u wisselen tussen het besturen van de kabel doos en televisie zonder meerdere afstands

AdvertisementDe Time Warner afstandsbediening die uw decoder regelt is ook bruikbaar met verschillende televisietoestellen. Programmeren van de afstandsbediening van de TV kunt u wisselen tussen het besturen van de kabel doos en televisie zonder meerdere afstandsbedieningen. All Time Warner Cable afstandsbedieningen kunnen worden geprogrammeerd om één TV, en de afstandsbedieningen kunnen worden geprogrammeerd als je ooit een nieuw tv-toestel aan te schaffen. Het zoeken naar de tv-code op het Time Warner afstandsbediening programma's van de afstandsbediening goed, ongeacht het model of merk van de televisie.

Schakel de set op tv.

Druk "TV" aan de bovenkant van de Time Warner afstandsbediening. De knop knippert een keer.

Houd de toets "Setup" neer op de afstandsbediening tot de "TV" toets twee keer knippert. Laat dan "Setup."

Typ de programmeercode "9-9-1" via numeriek toetsenbord van de afstandsbediening.

Richt de Time Warner afstandsbediening op de televisie. Druk op de "PWR" toets op de afstandsbediening één keer.

Druk op "CH +" op de afstandsbediening te drukken, terwijl de afstandsbediening te richten op de TV. Blijf dit doen, mogelijk voor enkele minuten. Stop zodra de televisie uitschakelt op "CH +".

Druk op de "Setup" knop op het Time Warner afstandsbediening. De code is opgeslagen. Test de afstandsbediening door te drukken op het nummer, volume en het kanaal toetsen. Begin opnieuw bij stap 2 als de afstandsbediening van de televisie niet bedienen.

Share This Post