Index / Huis / Tijd om te planten uw Thanksgiving Veggies, maar waarschijnlijk niet waar je denkt

Share This Post

Huis

Tijd om te planten uw Thanksgiving Veggies, maar waarschijnlijk niet waar je denkt

Ik weet het, het is midden in de zomer, dus die wil nadenken over Thanksgiving? We zijn slechts verondersteld bezorgd over het oogsten van onze tomaten, aardappelen en bonen gelijk over nu, toch zijn? Fout. Eind juli is eigenlijk de perfecte tijd om

AdvertisementIk weet het, het is midden in de zomer, dus die wil nadenken over Thanksgiving? We zijn slechts verondersteld bezorgd over het oogsten van onze tomaten, aardappelen en bonen gelijk over nu, toch zijn? Fout.

Eind juli is eigenlijk de perfecte tijd om een ​​vliegende start te krijgen op de aanplant van je val moestuin. Yep, je hoorde me. Als u van plan op het bedienen van een aantal van eigen bodem groenten deze Thanksgiving, nu is het tijd om die zaden geplant te krijgen.Binnenshuis, dat is. Omdat we in het midden van de zomer op dit moment, de groenten die grote daling van de tuinen te maken kan niet buiten worden nog maar net begonnen als gevolg van de hitte.

Binnen is een ander verhaal. Eigenlijk alles wat je zou zaaien in een vroege voorjaar de tuin, zoals broccoli, boerenkool, kool en bloemkool, kunt u nu beginnen binnenshuis onder kweeklampen. Op die manier zullen ze klaar om naar buiten in het midden van transplantatie tot eind september wanneer het weer begint te koelen zijn. Data zal variëren afhankelijk van welke planten winterhardheid zone u zich bevindt.De sleutel is te weten wanneer je moet zaden binnenshuis te starten. Ten eerste, wil je de gemiddelde vorst datum voor uw gebied te berekenen. Nadat je hebt ontdekt dat juweeltje je wilt naar de achterkant van uw zaad pakketten te controleren en tellen acht tot 14 weken na de eerste vorst date te achterhalen wanneer naar buiten te transplanteren. Afhankelijk van uw omgeving kan dit overal van begin oktober zijn tot half december.

Mijn eerste gemiddelde vorst datum hier in de omgeving van Seattle is 15 november, dus gelijk over nu is de perfecte tijd om een ​​vliegende start te krijgen op mijn late herfst tuin.Als u wilt tot een daling moestuin te planten, maar het gevoel een beetje overdonderd en denk niet dat je tijd hebt om aan de slag te gaan zaden binnenshuis, geen zorgen! Groenten zoals wortelen, rapen, bieten, uien en aardappelen kunnen gewoonlijk rechtstreeks worden gezaaid rond eind augustus in de tuin voor een late herfst oogst ook.

De sleutel is om nooit stoppen met groeien. Nu uit welke tijd van het jaar is, kun je altijd wel iets, een of andere manier, een of andere manier te laten groeien. Het kan gedaan worden!

Houd kalm en tuin op,

~ Mavis

Alle foto's met dank aan Mavis Butterfield

Share This Post