Index / Gezondheid / Thuis Oefeningen After Dinner op je buik Reduce

Share This Post

Gezondheid

Thuis Oefeningen After Dinner op je buik Reduce

Uit te werken thuis is ideaal als je een drukke agenda hebben of niet willen oefenen in de sportschool. Regelmatige lichaamsbeweging is een gezonde manier om uw gewicht te beheersen en te laten vallen overgewicht over je hele lichaam, met inbegrip va

AdvertisementUit te werken thuis is ideaal als je een drukke agenda hebben of niet willen oefenen in de sportschool. Regelmatige lichaamsbeweging is een gezonde manier om uw gewicht te beheersen en te laten vallen overgewicht over je hele lichaam, met inbegrip van in je buik. Avond oefening kan interfereren met uw slaap, merkt NBC News, dus rekening mee houden door het aanbrengen in uw training na het diner, maar een paar uur voordat je gaat slapen.

cardio Exercise

Cardiovasculaire oefening is een belangrijk onderdeel van uw routine, omdat het verbrandt calorieën, waardoor je gewicht te laten vallen. Je kunt niet ter plaatse te verminderen met cardio, maar het zal u helpen overtollige kilootjes kwijt te raken overal, ook in je maag. Touwtje springen, slingeren kettlebells, die draait op een loopband en springen op een trampoline zijn opties kunt u in het comfort van uw eigen huis te doen nadat u klaar bent met het diner. Als u een achtertuin zwembad, zwemmen biedt ook een ideale cardio workout in de avond.

Krachttraining Oefeningen

Terwijl cardio verbrandt vet en onthult uw spieren, krachttraining helpt toon en je buikspieren te definiëren. Voer een set van 12 herhalingen van elke ab oefening in je routine, twee of drie keer per week na het diner. In dit tempo, zult u de resultaten zien in slechts een paar weken, volgens de MayoClinic.com. Situps, planken, crunches, bruggen en romprotaties zijn goede keuzes die je kunt doen terwijl je je na het eten tv-programma's te kijken. Laat een dag van rust tussen elke ab sessie, zodat de spieren in het gebied kunnen herstellen en reparatie.

Oefening After Dinner

Het uitoefenen na het eten van een grote maaltijd kan interfereren met uw prestaties. Als je maag vol is vol, zou je het gevoel traag, wat betekent dat je kan uw ab workout te slaan. Een klein diner voorafgaand aan uw routine geeft je de energie om te eindigen zonder vulling je te veel. "Fitness" magazine suggereert een plakje volkoren brood met pindakaas en plakjes banaan of een kopje yoghurt met sleepmengeling voordat je je buikspieren werken. Zodra uw routine is voltooid, hebben een meer substantiële maaltijd te helpen uw lichaam te herstellen en te zorgen voor voldoende calorieën en voedingsstoffen. Een kleine geroosterde kippenborst met gestoomde groenten of eieren met groenten en avocado zijn ideaal, volgens "Fitness" magazine.

Lichaamsbeweging en slaap

Als u moeite met slapen, het doen van ab oefeningen te dicht bij het slapen gaan kan een negatieve invloed hebben op uw rust te hebben. Oefening verhoogt uw lichaamstemperatuur en stimuleert uw lichaam en geest, die kan het moeilijk maken om af te dalen tot spoedig daarna slapen, aldus NBC News. Als u uw ab routine te interfereren met uw slaap, probeer het duwen van uw routine terug een uur of twee in plaats van uit te knijpen het naast je bed voordat vallen in het. Op deze manier kunt u nog steeds verbranden maag flab en krijgen sommige shut oog.

Share This Post