Index / Onderwijs / Thesis Topics in School Counseling

Share This Post

Onderwijs

Thesis Topics in School Counseling

Als toekomstig schooladviseur, krijgt u de gelegenheid om het leven van kinderen te veranderen, hen te helpen omgaan met problemen van de scheiding van hun ouders om eetstoornissen en andere uitdagingen hebben. Vanwege de hoge mate van verantwoordeli

AdvertisementAls toekomstig schooladviseur, krijgt u de gelegenheid om het leven van kinderen te veranderen, hen te helpen omgaan met problemen van de scheiding van hun ouders om eetstoornissen en andere uitdagingen hebben. Vanwege de hoge mate van verantwoordelijkheid schooladviseurs hebben, de meeste staten eisen dat zij een master's degree, die een scriptie nodig hebben. Hoewel uw onderzoek adviseur u kunnen begeleiden bij het kiezen van een onderwerp, kunt u een harde tijd kiezen wat te ontdekken op uw eigen. Bij de behandeling van de verschillende categorie├źn van de thesis onderwerpen, kunt u het onderwerp kiest best voor je opleiding en interesses.

Professional Identity

Als de hele dag werken met onrustige kinderen, of met kinderen die geconfronteerd worden met uitdagingen in hun dag-tot-dag leven, kan het moeilijk zijn voor school counselors om perspectieven op hun eigen leven te houden. Een mogelijke gebied van de thesis onderwerpen voor schoolbegeleiding vraagstukken in verband met de professionele versus persoonlijke identiteit, en hoe counselors een gezonde work / life balance kunnen bereiken. Andere aanverwante onderwerpen kan onder de ideale functies van een school counselor, het soort taken die hulpverleners moeten omgaan, en dag-tot-dag realiteit van dit beroep.

Culturele diversiteit

Het maakt niet uit waar je woont, culturele diversiteit is een probleem in een of andere vorm in de scholen in uw omgeving. Werken via kwesties van culturele diversiteit, of in een school of een selectie van het gebied scholen, kunnen interessante en belangrijke kwesties in te zamelen voor een scriptie onderwerp op schoolbegeleiding. Aandachtsgebieden kunnen zijn integratie, historische en sociale behandeling van minderheden in een bepaalde school of district, en gedwongen-Busing wetgeving, als dat van toepassing is op uw omgeving.

Human Growth and Development

Andere schoolbegeleiding scripties kunnen omgaan met problemen ondervonden door het normale proces van menselijke groei en ontwikkeling, of problemen die wegversperringen kunnen verhogen tot een gezonde ontwikkeling. Je zou een onderwerp lichaamsbeeld, die de meeste meisjes en sommige jonge mannen zal zich bezighouden met op een bepaald punt in hun leven, zoals te bestuderen. Een mogelijk obstakel zou een onderwerp zoals echtscheiding en de gevolgen daarvan voor schoolkinderen.

Groeps- en individuele Work

Omdat schooladviseurs hebben vaak beperkte tijd, kunnen ze proberen zoveel mogelijk vergaderingen in kleine groepen uit te voeren. Een studie die bruikbaar zijn als een scriptie onderwerp met betrekking tot schoolbegeleiding zou de invloed van individueel werk, ten opzichte van de effecten van groepswerk, over diverse problemen die schoolkinderen onder ogen te zien zou blijken.

Share This Post