Index / Bedrijf / Theorieën over Logistics

Share This Post

Bedrijf

Theorieën over Logistics

Logistieke theorieën invloed hebben op hoe bedrijven op te slaan, te distribueren, voorraad en vernieuwing van merchandise, zowel op de planken voor klanten en voor ruwe goederen tijdens het productieproces. Logistics gaat om een ​​fundamentele nalev

AdvertisementLogistieke theorieën invloed hebben op hoe bedrijven op te slaan, te distribueren, voorraad en vernieuwing van merchandise, zowel op de planken voor klanten en voor ruwe goederen tijdens het productieproces. Logistics gaat om een ​​fundamentele naleving van vraag en aanbod, het werk om ervoor te zorgen dat u te voorzien van de nodige onderdelen aan de eisen van uw groeiende industrie te voldoen.

logistiek Basics

Onder de ideale omstandigheden voor de logistiek, zullen de diensten van de dezelfde hoeveelheid die wordt geleverd gedurende een bepaalde periode gebruiken. De periode is gewoonlijk de tijd tussen ladingen van nieuwe materialen. Deze theorie is hetzelfde in alle gebieden van de logistiek, met inbegrip van de productie en de verkoop van merchandise. Helaas, managers vinden het onmogelijk nauwkeurig vraag naar een bepaald product te voorspellen. Daardoor wordt de voorraad gebruikt om te compenseren voor tijden wanneer de vraag groter dan het aanbod mogelijk.

Reverse Logistics Theorie

Reverse logistics is het proces van heroveren waarde van afgewerkte producten, het verminderen van afval en het creëren van toegevoegde waarde van reeds afgewerkte producten. Strategieën voor retourlogistiek zijn de revisie van de geretourneerde goederen, de terugkeer van onverkochte goederen en de terugkoop van de verkochte goederen ten behoeve van de wederverkoop van onderdelen of het hergebruiken van oude onderdelen. De betrokken bij reverse logistics kosten zijn inclusief vervoer naar eindproducten, de kosten in de werknemer de tijd en de delen van de ingekochte goederen te reconstrueren en breng ze terug naar de plank terug te keren.

Inventory Theorie

inventaris van een bedrijf is het overschot van de producten opgeslagen off van de belangrijkste verkooporganisatie grond. Inventory stelt bedrijven in staat om goederen snel en efficiënt bijvullen wanneer de klant koopt de beschikbare voorraad van soortgelijke goederen uit de verkoop van grond. De kosten die gepaard gaan met een inventarisatie wordt berekend door de totale ruimte wordt gebruikt om unstocked items op te slaan ten opzichte van de kans dat extra klanten zal willen vergelijkbaar merchandise te kopen voordat een andere geplande verscheping kan aankomen. Als de totale voordeel van het gebruik van magazijn ruimte om de inventaris te houden is lager dan de kosten van onderhoud van de ruimte, nutsbedrijven, het onderhoud en de vermindering van de ruimte om andere items op te slaan, kan een onderneming besluiten om de inventaris te verminderen.

Supply Chain Management Theorie

Supply chain management is een andere inventaris theorie, waar de distributeur loopt de financiële lasten van de inventaris met het oog op een regelmatige en efficiënte uitzetten van meerdere sites bieden vanaf één locatie. Bijvoorbeeld, als u eigenaar van een winkel met een lage of minimale inventaris ruimte en je opraken van een product, kunt u nieuwe merchandise ontvangen van een lokale afdeling distributie kantoor om uw aanbod te vullen. Een lokale distributeur kan de plank sneller dan wanneer je moest de producten rechtstreeks van een meer afgelegen leverancier bestellen vullen.

Share This Post