Index / Hobby's, Games & Toys / "The Sims 3" Launcher Error

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

"The Sims 3" Launcher Error

Electronic Arts 'populaire virtuele wereld spel "The Sims 3" wordt geleverd met een Launcher applicatie die de belangrijkste wedstrijd programma start. Helaas, als de Launcher applicatie zelf corrupt wordt dan het spel zelf zal niet initialisere

AdvertisementElectronic Arts 'populaire virtuele wereld spel "The Sims 3" wordt geleverd met een Launcher applicatie die de belangrijkste wedstrijd programma start. Helaas, als de Launcher applicatie zelf corrupt wordt dan het spel zelf zal niet initialiseren. Electronic Arts erkent verschillende mogelijke oplossingen voor een Launcher fout, variërend van het verwijderen van een paar bestanden in The Sims 3 map bestand te verwijderen en opnieuw installeren updaten toepassing van het spel.

Oude bestanden verwijderen

Een oorzaak voor het ontvangen van een fout wanneer je de Sims 3 Launcher beginnen is de aanwezigheid van oude bestanden die in de map Sims-bestand werden achtergelaten na een game-update. Om dit probleem, dicht Sims 3 repareren en open een Windows Explorer-venster. Open de map van uw computer documenten en navigeer naar de submap Electronic Arts. Open vervolgens "The Sims 3" map en de Version.tag bestand dat daarin is opgenomen te verwijderen. De volgende keer dat u begint met The Sims 3, zal het spel een correcte versie van dit bestand te reproduceren. Als het verwijderen van de Version.tag bestand niet uw probleem op te lossen, de volgende stap is om je spel update software opnieuw te installeren.

Uninstall Origin Downloader

Origin is de naam van de Electronic Arts download manager dat de Sims 3 en andere EA toepassingen bedient. Als uw versie van Origin corrupt is, dan is elke game-updates die u ontvangt, kan ook corrupt zijn en ervoor zorgen dat de Launcher een storing. Origin te verwijderen, houdt u de Windows-toets en druk op de "R" om een ​​opdracht te openen. Type "appwiz.cpl" in het vak en druk op Enter om de Windows-programma's te openen en functies bedieningspaneel. Klik met de rechtermuisknop "Oorsprong" in de lijst met programma's en klik op "Uninstall" in het menu naar de Oorsprong downloader toepassing te verwijderen. Zodra het programma is verwijderd, herstart uw computer.

Installeer Origin Downloader

Je kunt een nieuwe versie van de Oorsprong downloader van de EA Origin website downloaden op origin.com/eadm. Het invoeren van dat webadres in een browser wordt automatisch starten een bestand download. Dubbelklik op het gedownloade bestand en volg de instructies op het scherm om een ​​nieuwe kopie van de Oorsprong downloader te installeren op uw computer. Zodra de Origin downloader installatie is voltooid, kunt u het gebruiken om je Sims 3-programma en launcher toepassing bij te werken.

Bijwerken Sims 3

De Sims 3 handmatig bijwerken, voert u de Oorsprong downloader toepassing en typ het e-mailadres en wachtwoord dat u gebruikt om uw exemplaar van de Sims 3. registreren Je zal overgaan tot een scherm dat een icoon voor The Sims 3 en alle andere EA toont games die je onlangs hebt gespeeld. Klik op De Sims 3 pictogram en klik vervolgens op 'Update' om uw exemplaar van de Sims 3 updaten naar de nieuwste versie. Dan start de Sims 3 Launcher en volg de instructies op het scherm om extra Launcher updates die beschikbaar zijn van EA te downloaden.

Technische ondersteuning

Als u nog steeds problemen met The Sims 3 Launcher dan EA suggereert dat je een thread op de officiële Sims 3 technische support forum te creëren. U krijgt toegang tot het forum door te typen "forum.thesims3.com/jforum/forums/show/10.page" in uw webbrowser. Maak vervolgens een nieuw forum thread door te klikken op de "New Topic" knop onder het "Forum Index" rubriek.

Share This Post