Index / Wensen en Feesten / The Oak Ridge Fall Festival in Attica, Ohio

Share This Post

Wensen en Feesten

The Oak Ridge Fall Festival in Attica, Ohio

Gehouden ieder jaar in oktober in het noordoosten van het centrum van Ohio, de Oak Ridge Fall Festival trekt bezoekers uit de hele staat om dit ouderwetse outdoor feest. Het evenement wordt op een mijl ten noorden van Attica en is te midden van bebos

AdvertisementGehouden ieder jaar in oktober in het noordoosten van het centrum van Ohio, de Oak Ridge Fall Festival trekt bezoekers uit de hele staat om dit ouderwetse outdoor feest. Het evenement wordt op een mijl ten noorden van Attica en is te midden van beboste bossen, het aanbieden van families een blik in het verleden door met live demonstraties, muziek en handwerk uit de jaren 1840. Koop uw tickets bij de gate en stap terug in de tijd om te genieten van twee volle dagen van entertainment en activiteiten.

Verken Living History

Wandel door Rendezvous, een pre-1840 levende geschiedenis dorp, om mensen gekleed in historische kledij te bezoeken. Kijk mes- en-tomahawk gooien wedstrijden, evenals boogschieten en karabijnschieten wedstrijden. In de antieke landbouwmachines gebied, kijken maïs bindend, versnipperen en doppen demonstraties, en neem een ​​kijkje op antieke tractor en primitieve landbouwmachines. Zowel kinderen als volwassenen kunnen deelnemen aan de actie door deel te nemen periode-stijl games. Dompel je onder in de geschiedenis van kamperen in de levende geschiedenis kampement. Preregistratie wordt aangemoedigd en kan door online te gaan of te bellen naar de Oak Ridge Fall Festival kantoor worden afgehandeld.

worden vermaakt

Verschillende fasen zijn verspreid over de beboste ambachtelijke dorp en hosten van alle vormen van entertainment. Tik je voeten naar de bergen muziek en banjo plukken, luisteren naar verhalenvertellers, kijken naar demonstraties op flintknapping en quilt te maken, surfen op het displays van antieke militaire voertuigen en wapens, en bekijk de longhornvee display. Op zondagmiddag, steek je peddel in het land veiling om te bieden op items geschonken door plaatselijke kunstenaars en ambachtslieden.

Bladeren Ambachten en Sample Eten

Loop door rij handelaar om meer dan 170 kunstenaars en ambachtslieden tonen van handgemaakte artikelen, zoals houten speelgoed, leerwerk, volkskunst, primitieve ambachten, keramiek en beschilderde kalebassen te zien. Kijk als de kunstenaars hun vaardigheden te tonen in bezem maken, metaal werken, houtsnijwerk, spinnen en basket-making. Na het werken tot een eetlust, volgt u de heerlijke geur naar Split Tree Meadow tot land voedsel te proeven tijdens de vergadering onder de schaduw van de bomen.

Laat de kinderen spelen

Kinderen genieten Whippersnapper Cove, waar ze een oud-time winkel kunnen bezoeken en ambachten mee naar huis nemen. Ze kunnen ook deelnemen aan diverse wedstrijden, inclusief de ingrepen voor zaden, bonen schieten, kleur en cracker eten. Ook voor de lol: appel bobbing, schminken, een munt jacht en een spelling bee. Bij ouderwetse boerenerf Shorty's, kunnen ze een verscheidenheid aan boerderijdieren aaien.

Share This Post