Index / Bedrijf / The Happiest Careers

Share This Post

Bedrijf

The Happiest Careers

Het idee dat goed betaalde banen garanderen geluk is een verkeerde benaming in veel gevallen. Zeker, zouden de meeste mensen meer betalen voor hun werk liever. Echter, tal van studies blijkt dat ook andere werkgerelateerde factoren spelen zo veel, of

AdvertisementHet idee dat goed betaalde banen garanderen geluk is een verkeerde benaming in veel gevallen. Zeker, zouden de meeste mensen meer betalen voor hun werk liever. Echter, tal van studies blijkt dat ook andere werkgerelateerde factoren spelen zo veel, of meer, van een rol in het geluk carrière op lange termijn. In Dulce Zamora Medicine Net artikel "geluk te vinden op de Baan," Zamora bespreekt het belang van het vinden van een baan die past bij wie je bent en wat je wilt.

Geestelijkheid

In haar Monster Hot Jobs artikel "Waar gelukkigste mensen Do America's werken?" Loonschaal's Kristina Cowen wijst erop dat carrières die anderen betrekken helpen creëren van de gelukkigste werknemers. Volgens de General Social Survey bij het National Opinion Research Center aan de Universiteit van Chicago (UC), geestelijken scoren het hoogst op de maat van de gelukkigste werknemers. Samen met het uitvoeren van erediensten, geestelijken krijgen om hun persoonlijk geloof in actie in het helpen van de kerk lichaam te zetten. Het gemiddelde inkomen is $ 44.102 en 67,2 procent van de respondenten zei dat ze gelukkig waren, volgens de UC studie.

Business Owner

Vrijheid, flexibiliteit, besluitvorming verantwoordelijkheid en het potentieel voor hoge winsten zijn slechts enkele van de redenen eigenaren van kleine bedrijven behoren tot de gelukkigste werknemers. In een overzicht van de "The Happiest 10 en 10 ongelukkigste Beroepen," de Super Scholar website wijst erop dat de Gallup-Healthways Well-Being Index toont aan dat ondernemers voor het eerst in een zes categorie beoordeling van de banen te rangschikken met bijna 101.000 werkende volwassenen. voordelen als zelfstandige blijkbaar zwaarder wegen dan de risico's van mislukking en lange uren dat veel ondernemers worden geconfronteerd.

Brandweerman

Of het nu de sensatie van gevaar die betrokken zijn bij het blussen van brand of de kans op heldendaden in de bescherming van het leven en eigendom, brandweerlieden zijn zeer gelukkig, volgens Cowan. De universiteit van Chicago studie rangschikt de brandweer als de tweede gelukkigste bezetting met 57,2 procent van de respondenten aangeeft dat ze tevreden zijn met hun baan. Brandweerlieden maken een bescheiden jaarsalaris van $ 45.553.

Speciaal Onderwijs Leraar

Speciale lerarenopleiding is een andere baan die een goede illustratie van het belang van het helpen van anderen naar geluk carrière. Cowan beschrijft speciaal onderwijs, scoorde als vijfde gelukkigste carrière door de Chicago studie, als mensen die 'leren vakken om op onderwijskundig en lichamelijk gehandicapte studenten. " Terwijl speciaal onderwijs onderwijs is stressvolle op keer, mensen die dit veld invoeren typisch opleiden en trainen voor de ziel doel van het werken met speciale behoeften kinderen. De 52,6 procent respondent tarief van geluk heeft waarschijnlijk weinig te maken met een mediane inkomen van $ 41.344 voor de jongere rangniveaus en $ 43.060 voor het voortgezet onderwijs.

Share This Post