Index / Bruiloften / The Famous Couples Vrijgezellenfeest Game

Share This Post

Bruiloften

The Famous Couples Vrijgezellenfeest Game

Het plannen van een vrijgezellenfeest kost veel inspanning, vooral als u brainstormen leuke spelletjes om de gasten te vermaken of unieke manieren om mensen vermenging te krijgen. De beroemde koppels spel - een goede optie voor bruids douches - omvat

AdvertisementHet plannen van een vrijgezellenfeest kost veel inspanning, vooral als u brainstormen leuke spelletjes om de gasten te vermaken of unieke manieren om mensen vermenging te krijgen. De beroemde koppels spel - een goede optie voor bruids douches - omvat die overeenkomen met de namen van beroemde mensen die gedateerd of getrouwd waren. Omdat een groot aantal varianten van het spel bestaat, kunt u deze gebruiken voor verschillende soorten douche entertainment.

Ice-Breaking Game

Het is een uitdaging op elk feest voor de gasten die nog nooit hebben ontmoet om te praten met elkaar aan te moedigen. Ijsbrekers kan dat makkelijker te maken, en de beroemde koppels spel kan als een effectieve ijsbreker dienen. In deze variant, maakt u een overzicht van de personen die deel uitmaken van deze beroemde koppels. Schrijf of typ elke naam op een apart stuk papier. Als gasten aankomen op het vrijgezellenfeest, tape of speld een van de namen om weer iedere gast. Nadat de gasten arriveren, kunnen ze beginnen met het stellen van vragen over hun "naam", totdat ze zich koppelen met hun beroemde andere helft.

werkblad Game

De meer traditionele versie van het beroemde koppels spel gaat gedrukt werkbladen. U kunt de werkbladen maken jezelf met een tekstverwerkingsprogramma of uitprinten pre-klare werkbladen van het internet. Gasten hebben meestal een vast bedrag van de tijd, meestal vijf minuten, om de afstemming van de personen in één kolom met hun partners in de andere kolom. Zorg ervoor dat u een pen of potlood en een timer hebben als je deze versie van het spel te spelen. Op een soortgelijke variant, kunt u de gasten een vast bedrag van de tijd te geven om alle van de beroemde koppels die te binnen schieten lijst. De gast die schrijft de meeste paren wint.

dramatisch spel

Als uw gasten een versie van het beroemde koppels spel dat is een beetje meer energie wilt, kunt u ze handelen uit de paren. Voor deze versie, verdeel de gasten in twee teams. Probeer de teams gemengd tussen vrienden van de bruid en de vrienden van de bruidegom, zodat iedereen kan blijven om elkaar weten te houden. Een individu of een paar van elk team fungeert vervolgens uit een willekeurig geselecteerde beroemde koppel. Als hun teamleden de juiste wijze het echtpaar raden, krijgen ze een punt. Dit spel duurt meestal langer dan andere versies en werkt het beste met grotere groepen.

Trivia Game

Het beroemde koppels spel kan ook een leuke trivia uitdaging voor uw bruids douche. Deze versie kan worden afgespeeld op verschillende manieren. De makkelijkste is voor de partij gastheer of de bruid-to-be te schreeuwen uit de naam van de helft van een beroemde koppel dan de andere gasten schreeuwen de naam van de andere helft van het paar. Als alternatief kunt u een foto van het paar of van de helft van het paar te laten zien en vragen de gasten om de getoonde mensen of de helft van het paar niet afgebeeld noemen. Je zou zelfs een "Jeopardy" -stijl concurrentie met verschillende categorieën van de koppels, zoals "Acteren Couples" of "historische Lovers," en laat de teams van de gasten om te strijden voor een hoge score.

Share This Post