Index / Huis / The Best Sound-blokkeren gordijnen

Share This Post

Huis

The Best Sound-blokkeren gordijnen

In de moderne wereld van vandaag, kan ruis een probleem zijn. Als u wilt een rustige omgeving om te slapen of gewoon een gebied van rust in uw huis te creëren, kan geluid blokkerende gordijnen handig om te filteren op mid-frequentie ruis, zoals lucht

Advertisement

In de moderne wereld van vandaag, kan ruis een probleem zijn. Als u wilt een rustige omgeving om te slapen of gewoon een gebied van rust in uw huis te creëren, kan geluid blokkerende gordijnen handig om te filteren op mid-frequentie ruis, zoals lucht- en wegverkeer. Deze gordijnen zijn vooral handig als u geen dubbele beglazing hebben. Sound-blokkerende gordijnen moet niet worden verward met akoestische gordijnen, die normalerwijze commercieel worden gebruikt in de theaters te galmde het geluid te blokkeren.

geluidsisolatie Gordijnen

Geen gordijn kan ooit volledig blokkeren geluid, maar geluidsisolatie gordijnen zijn nuttig in demping geluiden zoals verkeer drone en zal ook fungeren als blackouts. Ze moeten worden opgehangen aan het raam met een goede overlap aan beide zijden volledig te bedekken en moet hangen zo laag mogelijk, bij voorkeur aan de vloer. De gordijnen zijn opgebouwd uit drie lagen: een laag van zware decoratieve stof zoals fluweel, brandvertragend wol middendeel en een verduisterende voering. U kunt deze gordijnen thuis, maar ze zijn erg zwaar en moeten worden opgehangen aan een stevige steun.

Acoustic Gordijnen

Akoestische gordijnen worden normaal commercieel gebruikt door muziek en dansgroepen op echo te verminderen tijdens de trainingen en optredens. Ze worden niet alleen gebruikt als raambekleding, maar worden ook opgehangen in het bijzijn van andere reflecterende oppervlakken zoals geschilderde muren. Ze worden geproduceerd niet alleen in de vorm van gordijnen maar ook panelen hangen op muren en kunnen nuttig zijn in een huiselijke omgeving te verminderen echo kale met een harde vloer die weinig stoffering ruis absorberen. Diverse fabrikanten maken decoratieve versies van deze gordijnen voor huishoudelijk gebruik.

Stoffen voor het blokkeren van Sound

De beste stoffen voor het blokkeren van het geluid zijn dik en zwaar. Velvet is een goede keuze als het eruit ziet elegant; echter kan het moeilijk schoon te houden en zal gespecialiseerde droog gereinigd. Het is ook duur en moeilijk te naaien. Velours, of modellen fluweel, is niet zo dik als fluweel doet dit niet zo goed werken als een soundproofer; het is echter aanzienlijk goedkoper en wast goed. Brocade, een dikke reliëf weefsel, werd traditioneel gebruikt voor het podium gordijnen backstage geluid te blokkeren. Het is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en ziet er geraffineerd in een huiselijke omgeving. Goede kwaliteit brokaat is duur, maar zorgt voor een mooi resultaat.

modern Fabrics

Traditioneel zijn materialen voor ruisblokkerende gordijnen dik in een poging om geluid te absorberen. Toch heeft de Zwitserse Federale Laboratoria voor Materials Testing and Research (EMPA) een lichtgewicht, doorzichtig materiaal met een goede geluidsreducerende eigenschappen ontwikkeld. Ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende textielontwerper Annette Douglas, heeft de zijde materiaal is speciaal geweven om de eigenschappen ruisonderdrukking te maximaliseren en is de eerste lichtgewicht stof in zijn soort.

Share This Post