Index / Huis / The Best Paint Kleuren voor Keukens & Badkamers

Share This Post

Huis

The Best Paint Kleuren voor Keukens & Badkamers

De kleur verf u kiest voor uw keuken of badkamer kan ofwel omarmen en versterken de stijl van elke ruimte en het doel, het opheffen van uw stemming, of kan de atmosfeer van de kamers 'verstoren, waardoor je geest naar beneden mee. Laat de laatste geb

Advertisement

De kleur verf u kiest voor uw keuken of badkamer kan ofwel omarmen en versterken de stijl van elke ruimte en het doel, het opheffen van uw stemming, of kan de atmosfeer van de kamers 'verstoren, waardoor je geest naar beneden mee. Laat de laatste gebeuren. Kies tinten gebaseerd op de eerste plaats, de voorkeur, dan is een beetje kleur wetenschap.

Waarom Color Counts

Het is duidelijk, kleur voorkeur is persoonlijk, maar sommige warme of koele tinten werken het beste met grote programma's, en een bruisende of ontspannen omgeving. In drukke keukens, warme tinten rev je energie en verhoging van de eetlust. Koele kleuren, aan de andere kant, zorgen voor een ontspannen sfeer badkamer. Zelfs witte verf komt in geschikte en ongeschikte tinten, afhankelijk van de ruimte en, meer nog, het gebruik ervan.

Aards en Elegant

Als je op zoek bent naar een geschikte neutrale kleur verf voor zowel de badkamer en keuken, kiezen voor een van grijs of bruin tinten van de natuur. Klei, steen, champignon of zand, bijvoorbeeld, zal niet concurreren met heldere handdoeken, gevormd kleedjes of vintage servies en kan mengen met meer op de lange termijn programma's, zoals een witte porseleinen badkuip, roestvrijstalen koelkast of antislip leistenen vloer .

Lichte muren mengen met bleke of witte armaturen; een verzadigde of donkere neutrale tint, echter, is van plan om een ​​witte kasten te benadrukken, trim, een plastic douchecabine, de john, zodat dergelijke noodzakelijkheden beter focal-point-waardig.

Tip

  • Paint is relatief goedkoop en verfkleuren zijn relatief gemakkelijk te veranderen; kiezen voor een tint of tinten te gaan met de meer permanente, dure programma's, van kranen tot vloeren, in elke kamer, niet andersom.

Cool, Ontspannende Badkamers

Als kleur is op design agenda van de badkamer, subtiliteit overtreft levendigheid, dus de beste tint kan gewoon wit met een blauwe of groene tint. Dergelijke zwakke, koele tinten suggereren ontspanning, en in een kleine ruimte, bleke, bijna-witte muren geven heldere openheid - nogmaals, mengen in grote, witte armaturen voor een gestroomlijnd effect.

Kijk niet verder dan de blanken in de verf-staal weergave van uw favoriete detailhandelaar; een subtiele hint van blauw of groen zal niet verdwijnen als zuiver witte versiering of porselein brengen zijn delicate, waterige elegantie.

Tip

Vermijd vlak, krijtachtige, moeilijk te wassen verf, kiezen voor een easy-to-afwasbare eierschaal of halfglans variëteit. U zult waarderen vooral wasbaarheid zoals verf's in de badkamer, waarbij het krijgen van jezelf schoon soms betekent spatten van de omgeving met zeep en van de dag uithoudingsvermogen, en in keukens, waar de borrelende potten sieren de muren met vet en saus.

Levendige, Energized Kitchens

Rev up van uw energie en ieders eetlust met visueel gebracht kleur op de muren van de keuken Sterk, warme kleuren, zoals kersenrood, kurkuma oranje of gele honing werkt het best in deze actieve ruimte -. Zelfs als u kleur verlegen bent - want het is eigenlijk gewoon een accent of een schema, gluren uit de hele muur hogging kasten, grote apparaten, ramen, deuren, rekken en kunst.

Share This Post