Index / Huis / The Best Paint Color te gaan met Gold Wedstrijden

Share This Post

Huis

The Best Paint Color te gaan met Gold Wedstrijden

Sanitair en elektrische armaturen die zijn afgewerkt in goud zijn mooi, natuurlijk, maar je nodig hebt om aandacht te schenken aan de omliggende kleuren verf in de kamer om te pronken met al dat goud optimaal tot zijn recht. Dit geldt met name in de

AdvertisementSanitair en elektrische armaturen die zijn afgewerkt in goud zijn mooi, natuurlijk, maar je nodig hebt om aandacht te schenken aan de omliggende kleuren verf in de kamer om te pronken met al dat goud optimaal tot zijn recht. Dit geldt met name in de badkamer met gouden armaturen op de wastafel en bad gebieden. Gold bad kalender verkopen voor premium prijzen, dus moeten ze een visueel statement om hun levensonderhoud te verdienen te maken.

Algemeen Contrast Kleuren

Als je een lichter gekleurde achtergrond te gebruiken in de kamer, zal de gouden afwerking op armaturen niet zo merkbaar. Goud armaturen hebben de neiging om te verdwijnen tegen wit, geel en andere pastel werkbladen en muren.

Voor de meest schitterende en dramatisch effect, gecompenseerd goud armaturen met zeer donkere kleuren. Als gold armaturen worden gebruikt in een badkamer wastafel, bijvoorbeeld, donkere verf en donkere granieten of composiet teller en wastafel gefinisht, zullen de meeste contrast bieden. Toen gold armaturen verschijnen in bad of in elektrische toestellen, zal donkere achtergronden in muurverf, tegels en andere wand behandelingen hetzelfde effect.

Zwart

Want het biedt de hoogste graad van contrast, zullen zwarte muren, tegels of aanrechtbladen altijd goud armaturen onderscheiden zich het meest dramatisch. Goud armaturen tegen zwarte tellers bieden ook een vleugje "warmte" tegen kou, zwart graniet.

Test deze theorie bij uw lokale bouwmarkt te vinden: draag een gouden en een zilveren wastafel wastafel competitieprogramma in de counter-top afzetgebied, en de looks vergelijken met zwarte aanrecht. Het goud armaturen verschijnt altijd rijker en warmer tegen zwart, in vergelijking met koude zilver of tin armaturen.

Hetzelfde geldt met zwarte muurverf. Maar als het schilderen van muren zwart lijkt onmogelijk, overweeg dan het gebruik behang in plaats daarvan met een ontwerp dat een groot deel van de zwarte en een secundaire kleur als goud bevat.

Donkerblauw

Midnight Blue of Prussian Blue achtergronden zijn een compromis als zwart te sterk is een verklaring voor uw kamer. U zult vele decoreren accessoires beschikbaar in blauw-en-gouden kleurstelling als goed, met inbegrip van handdoeken, bad gordijnen en andere accessoires. Dark Royal blues ziet er geweldig uit met goud armaturen en terug te bellen naar de Federalist of koloniale periode.

pure chocola

De sterke neutrale kleur van donkere chocolade nog steeds erg populair in 2010. Donkere chocolade is zeker donker te zijn, maar het heeft ook een hint van warmte aan het en gaat goed met andere neutrale kleuren zoals gebroken wit en bruin. Gold armaturen kijken dubbel warm tegen rijke, donkere chocolade.

Donkergroen

Terwijl de aantrekkingskracht van Hunter groen is tanende in 2010, nieuwere, meer neutrale tinten zoals Dark Pine groen contrast tegen goud armaturen zeer effectief. Zoals chocolade, donkere greens introduceren een vleugje geel warmte in de inrichting van een kamer. Dark Olive kan ook effectief zijn.

Deep Reds

Red is een populaire Feng Shui kleur, wat neerkomt op het Leven en Prestatie. Het is een van nature levendige en warme kleuren. In tegenstelling tot andere diepe kleuren, kan rood zelfs een kleine kamer als een damestoilet brom met energie en lijken meer open. Goud en rood samen succesvol op elkaar afgestemd voor eeuwen. Tinten zoals Black Cherry rode en Fire Engine rode kan maken goud armaturen pop.

Share This Post