Index / Kunst en Vermaak / The Best Outdoor Projectors

Share This Post

Kunst en Vermaak

The Best Outdoor Projectors

Genieten van een film in openlucht op een leuke avond met een paar vrienden kunnen een waardevolle ervaring zijn. Projector-technologie heeft zich ontwikkeld tot lichtgewicht machines die beelden van hoge kwaliteit te produceren, zodat u het opzetten

Advertisement

Genieten van een film in openlucht op een leuke avond met een paar vrienden kunnen een waardevolle ervaring zijn. Projector-technologie heeft zich ontwikkeld tot lichtgewicht machines die beelden van hoge kwaliteit te produceren, zodat u het opzetten van een geïmproviseerd theater in uw achtertuin te nemen. Dit is een lijst van enkele van de beste outdoor projectoren beschikbaar tot op heden.

Epson MovieMate 72

De Epson MovieMate 72 is een compacte projector met een gewicht van 15 pond. Alles wat u nodig heeft voor de set-up is al ingebouwd in --- alles wat je hoeft te doen is de stekker in, waardoor het handig voor gebruik buitenshuis maakt. De projector beschikt over ingangen voor extra luidsprekers of een video-game speler. Het belangrijkste nadeel is dat het totale duisternis voor een optimale weergave.

Panasonic PT-AX200U

De Panasonic PT-AX200U is vergelijkbaar met de MovieMate, maar het is lichter 10 1/2 pond., En het is veel helderder, zodat u om te beginnen met het bekijken voordat je totale duisternis. Het heeft ook een tweede HDMI-poort voor het aansluiten van gaming consoles.

BenQ W600

De BenQ W600 projector beschikt over 2.600 lumen, waardoor het ideaal is voor het buitenleven waar het licht instellingen niet optimaal kan zijn maakt. De projector beschikt over 3-D-capaciteit en werkt met videospelletjes en televisies. Het systeem weegt slechts 6 pond.

Optoma HD71

De Optoma HD71 projector is klein en slank. Zoals tech columnist Barry Sonnenfeld opgemerkt op Esquire.com, kan de Optoma het zoombereik van de Epson en de helderheid en scherpte van de Panasonic missen, maar je kunt het overal transporteren met gemak.

LG CF181D

De LG CF181D beschikt over high-definition 1080p resolutie --- de rest van de projectoren op deze lijst hebben slechts een resolutie van 720p. Deze projector is zeer helder en goed voor het buitenleven. Hiermee kunt u kijken high-definition en Blu-ray-films. Het systeem is een beetje zwaar, echter meer dan 21 lbs.

Share This Post