Index / tech / The Best Joomla WYSIWYG Editors

Share This Post

tech

The Best Joomla WYSIWYG Editors

Joomla is een populaire content management systeem (CMS) het best geschikt voor sites met veel pagina's en meerdere auteurs. De meegeleverde biedt what-you-see-is-what-you-get (WYSIWYG) functionaliteit en is geschikt voor de meeste doeleinden. Sommig

AdvertisementJoomla is een populaire content management systeem (CMS) het best geschikt voor sites met veel pagina's en meerdere auteurs. De meegeleverde biedt what-you-see-is-what-you-get (WYSIWYG) functionaliteit en is geschikt voor de meeste doeleinden. Sommige Joomla power-gebruikers, vinden echter dat de overstap naar een derde partij WYSIWYG editor maakt het CMS gemakkelijker te gebruiken en verhoogt de productiviteit.

JCE

Joomla Content Editor (JCE) is de meest populaire WYSIWYG-editor voor Joomla. Het biedt een intuïtieve interface vergelijkbaar met Microsoft Office. Opvallende kenmerken omvatten de mogelijkheid om rechtstreeks knippen en plakken vanuit Microsoft Word, een gebruiksvriendelijker het uploaden systeem, Google spellingcontrole en een geavanceerde code-editor. Er is ook een verbeterde koppeling manager waarmee u snel linken naar andere pagina's op uw site.

JCE zelf is gratis, maar het betalen van een abonnementsgeld van $ 30 per jaar kunt u een aantal functionaliteit uitbreiding van plug-ins te installeren. Deze omvatten een file manager, image manager waarmee u het formaat en roteren, en een bijschrift functie.

JoomlaCK Editor

Voorheen bekend als JoomlaFCK, JoomlaCK biedt een veel mooier gebruikersinterface dan JCE. Het is licht van gewicht, wat betekent dat het laadt snel en snel voert taken uit, maar bevat alle functies van JCE. Het is ook een van de gemakkelijkste redacteuren te installeren en te configureren.

Als u wilt dat werk sneller gedaan te krijgen en zijn niet veel van een programmeur, JoomlaCK is voor jou. De editor is gratis te downloaden, maar website-eigenaren kunnen er ook voor kiezen om een ​​abonnement te kopen voor ondersteuning.

De Joomla gemeenschap denkt van wel sterk van JoomlaCK dat in 2007, de makers van Joomla benaderde de JoomlaCK over het opnemen van de editor in toekomstige versies van het CMS.

Xinha

Xinha is een gratis WYSIWYG dat meer dan 30 talen en een groot aantal plug-ins, waaronder een formule-editor en webformulieren ondersteunt. De installatie is een beetje moeilijker in vergelijking met andere editors. Het vraagt ​​de gebruiker om code te bewerken op verschillende pagina's, maar is ook gemakkelijk aan te passen als je de codering vaardigheden.SimpleCE

SimpleCE is een gratis editor geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, zoals de iPhone en iPad. Hoewel je moet weten HTML om het te gebruiken, de editor is de beste keuze voor mobiele apparaten. Conventionele WYSIWYG-editors zijn moeilijk te gebruiken op kleine schermen. Installeer SimpleCE als u vanaf uw telefoon toegang krijgen tot uw Joomla meer dan uw computer.Share This Post