Index / Sport en fitness / The Best Gym Oefeningen om te verliezen 40 Plus Pounds

Share This Post

Sport en fitness

The Best Gym Oefeningen om te verliezen 40 Plus Pounds

Het verliezen van een grote hoeveelheid gewicht kan ontmoedigend lijken. Je zou willen 40 pond, of misschien zelfs nog meer verliezen, maar het breken van je einddoel in kleinere, meer haalbare korte termijn doelstellingen van het grootste belang en

AdvertisementHet verliezen van een grote hoeveelheid gewicht kan ontmoedigend lijken. Je zou willen 40 pond, of misschien zelfs nog meer verliezen, maar het breken van je einddoel in kleinere, meer haalbare korte termijn doelstellingen van het grootste belang en MayoClinic.com adviseert streven naar een tot twee pond gewichtsverlies per week. Wanneer u een gewichtsverlies training in de sportschool je begint, moet je rekening houden met uw huidige gewicht, conditie en fitheid bij de planning van uw programma.

Kick-off met Cardio

Cardiovasculaire training is een belangrijk element voor een gewichtsverlies programma, omdat het verhoogt je conditie en verbrandt calorieën. Dit calorieverbranding helpt u een grotere calorie tekort te creëren, waardoor het helpen gewicht te verliezen. Als je meer dan 40 pond te verliezen, je bent best te houden aan low-impact cardio, omdat dit makkelijker op je gewrichten zal zijn. Stilstaat of ligfiets fietsen, zwemmen, roeien of het gebruik van de elliptische zijn betere keuzes dan het draaien. De American College of Sports Medicine adviseert volwassenen beginnen met 150 minuten van matige intensiteit cardio per week.

Het krijgen van een been omhoog

Op voorwaarde dat u een caloriearm dieet op zijn plaats, zal gewicht opleiding daadwerkelijk helpen gewicht te verliezen, in plaats van je gewicht. De spieren in je benen - de quads, hamstrings en bilspieren, zijn alle grote spiergroepen, dus door ze te werken, bent u besteden meer calorieën. Omvatten twee lagere lichaam beweegt in uw gewicht workouts, adviseert sterkte coach Mike Boyle. Een van deze moet een knie-dominante oefening, zoals een kraakpand en de andere een hip-dominante oefening als een glute brug. Begin met eenvoudige versies van beide oefeningen zoals squats naar een bank of hoge doos en Glute bruggen met beide benen op de grond.

Upper-Body Moves

Maak pushup variaties en trekken oefeningen het fundament van uw bovenlichaam routine, aldus Boyle. Push-ups kunnen worden uitgevoerd op je knieën, of met je handen op een verhoogde oppervlak om ze makkelijker te maken. Voor rijen, vasthouden aan band, kabel of machine rijen, uitgevoerd ofwel zitten of staan. In gewichten sessie uitvoeren drie sets van 10-15 herhalingen aan elke oefening, gericht op het gebruik van perfecte vorm. De beste gewicht bewegingen zijn degenen die meerdere spiergroepen werken zoals de eerder genoemde pushups, rijen, kraakpanden en Glute bruggen, samen met halter of barbell persen, lunges en pull-downs. Alleen maar toenemen van het gewicht of maak de oefening moeilijker als je voelt dat je er klaar voor bent.

leefstijlfactoren

Splits uw workouts up echter het beste uitkomt. Als training voor 15 tot 30 minuten per dag het beste werkt voor u, kiezen voor dat. Ook als je liever alleen naar de sportschool twee keer per week, dan voltooien langere trainingen combineren krachttraining en cardio in dezelfde sessie. Terwijl de oefening is van vitaal belang om gewicht te verliezen, je dieet is net zo belangrijk. Om gewicht te verliezen moet je je calorie-inname te verminderen door minder te eten. Het verminderen van uw dagelijkse calorie-inname met 500, verlies je een pond per week van veranderingen in het dieet alleen. Tel dat op bij de sportschool oefeningen die je nu doet en moet je de 1-2 pond per week doel te raken. Raadpleeg altijd uw arts voordat u begint een fitnessruimte routine en krijgen hulp van een trainer als u hulp met enige oefeningen of met het opzetten van een programma nodig.

Share This Post