Index / Huis / The Best & gemakkelijkste Cover voor Ugly Werkbladen

Share This Post

Huis

The Best & gemakkelijkste Cover voor Ugly Werkbladen

Minder-dan-stellaire werkbladen kunnen zelfs de beste keuken kijken versleten en verouderd te maken. In plaats van ze te rippen uit en het installeren van nieuwe, zijn er verschillende manieren te verdoezelen lelijke werkbladen. Gespecialiseerde verf

AdvertisementMinder-dan-stellaire werkbladen kunnen zelfs de beste keuken kijken versleten en verouderd te maken. In plaats van ze te rippen uit en het installeren van nieuwe, zijn er verschillende manieren te verdoezelen lelijke werkbladen. Gespecialiseerde verf kan uw keuken een geactualiseerde look en feel, terwijl het cement van een moderne flair kan bieden. Twee van de beste en gemakkelijkste manieren om lelijke werkbladen te dekken zijn het installeren van nieuwe laminaat of nieuwe tegels.

Verf

Een snelle oplossing voor het verbergen van lelijke aanrecht is gespecialiseerd verf verkocht door de meeste grote bouwmarkten. Dit wordt voornamelijk gebruikt als dekmantel voor laminaat werkbladen, en kun je meestal eindigen dit project in een paar uur. Om te solliciteren, moet u schuren uw aanrecht, maak ze schoon en breng de verf volgens de aanwijzingen van de fabrikant. U kunt kiezen uit een verscheidenheid van stevige kleuren of kies verf bedoeld om het uiterlijk van natuursteen na te bootsen.

Cement

Een paar lagen van getint cement kan het uiterlijk van uw hele keuken te veranderen. Hoewel dit meer tijd in beslag dan de verf, het kan uw keuken een bijgewerkte kijken zonder iets te rippen uit te geven. Wanneer die tegel, kunt u meerdere lagen nodig om de lijnen van de specie creëert verbergen. U kunt een aantal beton mixen tint voordat u deze toepast over de bestaande werkbladen, of u kunt het eindproduct schilderen met één of meerdere kleuren. Een voedselveilig kit over de top is de finishing touch.

laminaat

Als het laminaat op je bestaande tellers is sterk verouderd, dan kunt u altijd installeren nieuwe laminaat over de oude. U kunt de aankoop laminaat rollen of tegels van de meeste grote bouwmarkten, en ze komen in verschillende afwerkingen, waaronder vaste kleuren of faux steen, baksteen of tegel. Sand uw bestaande werkbladen tot geen enkele van de glanzende afwerking blijft, en installeer de nieuwe laminaat volgens de aanwijzingen van de fabrikant. Deze methode werkt het beste wanneer slechts één laag laminaatmateriaal wordt afgedekt. Herhaaldelijk over hetzelfde tellers kan uiteindelijk kijken rommelig en verhogen de kans op het laminaat peeling in de hoeken.

Tegel

U kunt de tegel over vele verschillende types van bestaande materialen aanrecht. Grondig zand counters om ervoor te zorgen dat de tegels zullen houden. Granieten tegels kunnen een kosteneffectieve en eenvoudige manier om een ​​high-end kijken zonder scheuren uit bestaande balies of investeren in granieten plaat te bereiken. Leg de tegel volgens de aanwijzingen van de fabrikant en de voegen aan de look compleet.

Share This Post