Index / Onderwijs / The Best Audio Engineering School in Dallas, Texas

Share This Post

Onderwijs

The Best Audio Engineering School in Dallas, Texas

ProMedia Training is een tak van een grote groep van audio-engineering scholen in het hele land dat is gespecialiseerd in het opleiden en trainen van studenten in alle vormen van audio-engineering. Het is de enige audio-engineering school in Dallas d

AdvertisementProMedia Training is een tak van een grote groep van audio-engineering scholen in het hele land dat is gespecialiseerd in het opleiden en trainen van studenten in alle vormen van audio-engineering. Het is de enige audio-engineering school in Dallas die studio qaulity productie en engineering leert uitsluitend, zonder dat de inschrijving in een grotere cursusaanbod of universiteit. ProMedia werkt ook alleen met ProTools, de industriestandaard voor het bewerken en engineering software, en heeft altijd de laatste versie en de beste apparatuur beschikbaar. Dit alles dient om Promedia kwalificeren als de beste audio-engineering school in Dallas.

Nadruk en certificering pakketten

Studenten kunnen kiezen uit verschillende programma's van de focus. De Pro Tools Core Package, dat is het basisprogramma, legt de nadruk op het leren en beheersen van alle aspecten van de Pro Tools. Dit pakket is bedoeld voor aspirant opnemen en mixen ingenieurs, maar ook muzikanten en producers.

De Professional Certification Package, hun tweede niveau programma is gericht op mensen die al een goed begrip van Pro Tools en willen de efficiëntie en productie in de industrie niveau normen te maximaliseren.

De meest geavanceerde niveau programma is de Music Production en Certification Package, die is ontworpen voor beginners en intermediaire niveau muzikanten en engineers die willen professionele procedures en praktijken te leren voor het opnemen in een studio omgeving.

cursus Beschrijvingen

De Pro Tools Core Package is een 40 uur durend programma dat de studenten elementaire opname setup, mixen en bewerken, evenals looping, loop effecten toevoegen en andere aspecten van de Pro Tools programma introduceert. De studenten worden begeleid door intensieve, hands-on sessies, leren hoe te maken en volledige basic, volledig geproduceerd projecten van start tot finish.

De Professional Certification Package is een 80 uur durend programma dat drie digitale ontwerpen van cursussen en een mengen cursus omvat. Na het voltooien van de vier cursussen, neem een ​​examen voor professionele certificering in het mengen en productie. Deze lessen richten zich sterk op de wetenschappelijke en technische aspecten van de productie om ervoor te zorgen de studenten volledig te begrijpen de vele ins en outs van professionele, sectorniveau productie.

De Music Production en certificering pakket is een 112 uur versnelde pakket dat bestaat uit vier ontwerpen cursussen in Pro Tools, evenals een menging klasse en een klasse op het populaire tel programma, "Reason." Na een succesvolle afronding van het programma, de studenten een examen afleggen om een ​​Digidesign Certified Operator geworden in Music.

Toelating en klasse Times

Om te worden toegelaten tot ProMedia Training, moet aspirant-studenten een korte aanvraag indienen samen met het inschrijfgeld en het bewijs van de middelbare school afstuderen of GED. Er zijn meerdere sessies per jaar gehouden op maandag tot en met vrijdag en loopt van 10:00 tot 07:00-08:00.

Share This Post