Index / wettelijk / Texas Curfew Law

Share This Post

wettelijk

Texas Curfew Law

Avondklok wetten in Texas, die bekend staat als juveniele avondklok, zijn stad ordonnanties dat minderjarigen verbieden dat in het openbaar verleden een bepaalde tijd 's nachts zonder een volwassene en tijdens de schooluren zonder toezicht. Deze wett

Advertisement

Avondklok wetten in Texas, die bekend staat als juveniele avondklok, zijn stad ordonnanties dat minderjarigen verbieden dat in het openbaar verleden een bepaalde tijd 's nachts zonder een volwassene en tijdens de schooluren zonder toezicht. Deze wetten zijn bedoeld om minderjarigen te beschermen en schoolbezoek te bevorderen.

avondklok Basics

Steden in Texas te creëren individuele avondklok verordeningen. Ze zijn meestal beperkingen in de week, in het weekend en tijdens de schooluren. Ze gelden voor minderjarigen in de leeftijd van negen en 17. Bijvoorbeeld, in San Antonio is het illegaal om een ​​minderjarige naar ... "lopen, rennen, springen, rijden of rijden in of rond een openbare plaats 'binnen de stadsgrenzen van 9 uur tot 02:30 tijdens de week wanneer de school in zitting. De avondklok bestaat ook 22:30-06:00 tijdens de week en van middernacht tot 06:00 in het weekend.

Sancties en handhaving

Avondklok sancties zijn meestal misdrijven, bestraft met een boete van maximaal $ 500. Het is onwettig voor een ouder of voogd om willens en wetens toestaan ​​of toestaan ​​dat een minderjarige avondklok verordeningen overtreden. Ouders zijn aansprakelijk voor boetes vastgesteld voor een minderjarige avondklok overtreding. Politieagenten identificeren van de gewraakte minderjarige en zijn ouders of verzorgers, en stuurt een waarschuwing aan volwassenen en de afdeling met betrekking tot jeugdzorg.

verdedigingen

Avondklok wetten niet van toepassing op minderjarigen op een noodsituatie boodschap of verzonden op een taak in de richting van een voogd. Eerste rechten wijziging kan ook troef avondklok wetten. De minor kan worden gevonden zijn recht op vrije meningsuiting, vrijheid te monteren of uiting van religieuze overtuigingen te oefenen.

geografische Afwijkingen

In Dallas en Pearland Texas avondklok beperken beweging buiten het huis of de voortuin van 23:00 tot 06:00 Weekend avondklok zijn van middernacht tot 06:00 San Antonio avondklok tijdens de week worden afgedwongen 10:30-06:00 Sommige steden hebben speciale avondklok op basis van de locatie in de stad. Bijvoorbeeld, in de stad Austin is er een standaard avondklok van 11:00 tot 06:00 zondag tot en met donderdag, maar een 23:00 om 06:00 beperking in de Austin binnenstad uitgaanscentrum te allen tijde.

Waargenomen Voordelen van Curfew

De eerste avondklok wetten in Texas werden vastgesteld in Austin in 1994, volgens de Verenigde Staten Office of Juvenile Justice. In de eerste drie maanden van de avondklok handhaving de stad Dallas gemeld jeugdige slachtoffer tijdens de avondklok uren daalde met meer dan 17 procent en de jeugdige arrestaties werden verminderd met meer dan 14 procent.

Share This Post