Index / Bedrijf / Texas arbeidswetten voor restaurants

Share This Post

Bedrijf

Texas arbeidswetten voor restaurants

wetten van de Arbeid in de staat Texas een overzicht van de wettelijke rechten en plichten van werknemers en werkgevers met betrekking tot de professionele relaties. Deken arbeidswetten betreffende alle gebieden van de werkgelegenheid en een aantal s

Advertisementwetten van de Arbeid in de staat Texas een overzicht van de wettelijke rechten en plichten van werknemers en werkgevers met betrekking tot de professionele relaties. Deken arbeidswetten betreffende alle gebieden van de werkgelegenheid en een aantal specifieke bepalingen betreffende getipt werknemers en minderjarigen gelden voor restaurants in Texas. Deze wetten zijn een combinatie van staats-en federale wetgeving. Elk restaurant werkgever gevonden in strijd met de arbeidswetgeving gezichten juridische straf, in het bijzonder met betrekking tot kinderarbeid.

Betalingsschema

Hoofdstuk 61 van de Texas Labor Code heeft betrekking op de betaling van de lonen. De bepalingen uiteengezet in dit hoofdstuk hebben betrekking op alle beroepen in de staat, met inbegrip van restaurants. Alle werknemers niet vrij, volgens de federale Fair Labors Standards Act, zal tweemaal per maand worden betaald bij tussenpozen als billijke duur mogelijk te maken. Werknemers niet vrijgesteld van de FLSA zal ten minste één keer per maand worden betaald. Indien een werkgever paydays niet opzettelijk heeft plannen, betaling verschuldigd is op de eerste en de vijftiende van elke maand. Betaaldagen moet opvallend worden geplaatst op de werkplek.

Minimumloon

Getipt restaurant werknemers zal worden betaald in overeenstemming met minimumloon wetten getipt werknemer Texas '. Getipt werknemers in aanmerking komen als de ontvangers van ten minste $ 20 per maand in tips. Texas getipt minimumloon wetten houden aan richtlijnen van de Fair Labor Standards Act te stellen. Per de FLSA, getipt werknemers kan worden betaald zo weinig als $ 2,13 per uur. Er moet echter tips plus uurloon gelijk aan het federale minimumloon, die met ingang van januari 2011 is $ 7,25 zijn. Zo getipt restaurant werknemers ontvangen van $ 2,13 per uur moeten maken van ten minste $ 5,12 per uur in tips. Non-getipt restaurant werknemers moeten in ieder geval de federale minimumloon ontvangen.

Child Labor Law

Kinderarbeid wetten in Texas verbiedt minderjarigen tegen het uitvoeren van bepaalde taken restaurant. Minderjarigen leeftijden 14 en 15 is verboden voor het koken in welke hoedanigheid dan ook, inclusief het gebruik van gas en elektrische barbecues, open vuur en handbediende friteuses. Ze zijn verder verboden voor het schoonmaken van de keuken oppervlakken, bakken, het werken in diepvriezers en koelers, voorbereiding van vlees en het gebruik van apparatuur zoals slijpmachines, voedsel bijlen, messen en mixers. Minderjarigen leeftijden 16 en 17 verboden uit operationele of assisteren bij de werking van de motor aangedreven bakkerij en vleesverwerkende machines. Niemand onder de 18 kan werken als een restaurant bezorger.

Uren en Overuren

Restaurants in Texas moet zich houden aan alle uren en overuren wetten uiteengezet door de FLSA. Alle werknemers die meer dan 40 uur in een periode van zeven dagen werken hebben recht op overuren loon van ten minste een en een half keer de standaard pay tarief. Werknemers die ten minste 16 jaar zijn mogen een onbeperkt aantal uren te werken in een bepaalde periode, op voorwaarde dat overuren en correct vergoed en dat overwerk vrijwillig is en niet uitgevoerd onder dreiging van verlies van baan uitgevoerd.

Share This Post