Index / Sport en fitness / Tennis netto hoogte Rules

Share This Post

Sport en fitness

Tennis netto hoogte Rules

Na verloop van tijd zijn er subtiele regels te veranderen om het spel van tennis zijn geweest en er zijn drastische racket technologische veranderingen geweest. Sommige historici beweren dat de eerste versies van het spel gebruikte netten met een hoo

AdvertisementNa verloop van tijd zijn er subtiele regels te veranderen om het spel van tennis zijn geweest en er zijn drastische racket technologische veranderingen geweest. Sommige historici beweren dat de eerste versies van het spel gebruikte netten met een hoogte van 5-7 voet. De huidige netto hoogte van 3 1/2 voeten op de posten en 3 voet in het midden van de rechtbank is op zijn plaats nu sinds de late jaren 1800.

Net Basics

De tennisbaan is 78 voet lang met een fijnmazig net gestrekt over het midden het verdelen van de rechtbank in de helft. Het gaas is klein genoeg zodat een bal niet kan gaan doorheen. Het net is opgehangen aan een koord of kabel met de daaraan bevestigde zo dicht mogelijk bij twee netpalen aan weerskanten uiteinden. De netto-berichten zijn 3 1/2 voet hoog. De hoogte van het net aan de zijkanten is 6 inches hoger dan in het midden. Een centrum band een lus omhoog en over het net en aan de rechtbank aan de onderkant om het net naar beneden en in zijn plaats te houden.

singles Court

Een rechtbank ontworpen voor singles wedstrijden alleen is 27 voet breed. Er zijn geen tweepersoonskamers steegje lijnen aangegeven op de rechtbank en het net is smaller. De twee netpalen zijn gepositioneerd 3 voet uit de singles zijlijn en het net is aangesloten op de berichten. Het net is 3 1/2 voet hoog aan de netto-berichten en wordt vastgebonden op 3 voet in het midden van de rechtbank.

doubles Court

Een dubbelspel rechtbank waaronder de steegjes is 36 voet breed. Een breder net wordt gebruikt en is aangesloten op twee netpalen geplaatst 3 voet buiten het dubbelspel rechter zijlijn. Op een singles rechtbank, het net is 3 1/2 voet hoog op de netto-berichten en wordt vastgebonden op 3 voet in het midden van de rechtbank.

singles Sticks

Bij het afspelen van singles op een hof ontworpen voor zowel singles en dubbels, de hoogte van het net in het centrum is 3 voeten. Om de gewenste 6-inch verschil tussen midden van het net en de buitenranden behouden worden tijdelijke stokken gebruikt om overeind het net. Deze stokken worden "enkelspelpaaltjes" en worden geplaatst 3 voet naar de zijkant van de singles rechter zijlijn. Dit waarborgt dat de hoogte van het net aan de einden 6 inches boven in het midden is.

Share This Post