Index / wettelijk / Tennessee Landelijk Homesteading landtoelagen

Share This Post

wettelijk

Tennessee Landelijk Homesteading landtoelagen

Toen de Verenigde Staten in de kinderschoenen stond, homesteading speelde een belangrijke rol bij het oplossen van de bewoners in het hele land. De overheid toegekende vrije stukken land, genaamd boerderijen, om kolonisten in ruil voor de kolonist la

AdvertisementToen de Verenigde Staten in de kinderschoenen stond, homesteading speelde een belangrijke rol bij het oplossen van de bewoners in het hele land. De overheid toegekende vrije stukken land, genaamd boerderijen, om kolonisten in ruil voor de kolonist landbouw of het maken van een leven van het land. In Tennessee, kan hedendaagse homesteaders een aanvraag voor een aantal subsidies te gebruiken voor diverse landbouw, tuinbouw en andere agrarische projecten.

Wie Aanbiedingen Grants?

Subsidies voor plattelandsontwikkeling homesteading in Tennessee komen uit een verscheidenheid van bronnen, met inbegrip van zowel publieke als private organisaties. Landelijk homesteaders kunnen zich aanmelden voor subsidies van de federale overheid, in het bijzonder door middel van het Amerikaanse ministerie van Landbouw. De financiering komt ook uit andere overheidsorganisaties zoals het Sustainable Agriculture Onderzoek en Onderwijs en Plattelandsontwikkeling groepen - beide divisies van de USDA. Andere bronnen van homesteading subsidies onder meer staat en lokale overheden, zoals de Tennessee Farm Bureau en de Tennessee ministerie van Landbouw.

Hoe de subsidie ​​wordt gebruikt

Elke subsidie ​​provider stelt haar eigen criteria van het type van de projecten van de subsidie ​​geld dekt. Soms is de subsidie ​​biedt een grote flexibiliteit, zoals de Tennessee Department of Agriculture's Tennessee Agricultural Enhancement Program. Homesteaders en boeren kunnen het geld gebruiken uit de verhoging programma voor een verscheidenheid van projecten, waaronder de bouw van nieuwe schuren en structuren, de aanschaf van apparatuur en het starten van onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten. Sommige beurzen hebben specifieke beperkingen op hoe het geld wordt gebruikt. Bijvoorbeeld, de Tennessee Farm Bureau's Farm Tour Grant gaat naar de boeren naar boerderij tours te bieden aan de gemeenschap en de gemeenschappelijke tuin Grant is voor burgers om plantengemeenschap tuinen.

Hoe u One

Typisch, het aanvragen van een subsidie ​​begint met een online of papieren aanvraag bij de organisatie. Boerderijen en boerderijen kan hebben om bepaalde criteria, zoals het een registergoed met de Tennessee ministerie van Landbouw of het hebben van een bepaald aantal hectaren of stuks vee te voldoen. Andere vereisten zijn onder andere deelnemen aan opleidingen en indienen van de verslagen na een project is afgerond om aan te tonen dat de homesteader gebruikte het geld volgens de richtlijnen van de provider.

Wat is inbegrepen

Het subsidiebedrag varieert van provider tot provider; subsidies kunnen ook variëren van jaar tot jaar, afhankelijk van de financiering elke provider jaarlijks ontvangt. Subsidiebedragen variëren van $ 250 voor mini-subsidies aan $ 100.000 en meer voor grotere subsidies. Sommige providers samen met andere organisaties te bieden matching funds voor de subsidieprogramma's. De Tennessee Farm Bureau Gemeenschappelijke tuin subsidie ​​in aanmerking komt voor het matchen van middelen uit andere landbouw-gerelateerde groepen zoals lokale boeren coöperaties, agrarische bedrijven en agrarische scholen.

Share This Post