Index / Gezondheid / Tekenen van Psychological Decompensatie

Share This Post

Gezondheid

Tekenen van Psychological Decompensatie

Decompensatie is de psychologische term die gebruikt wordt wanneer een persoon die tekenen van achteruitgang met betrekking tot hun dagelijks functioneren, zoals werken, huishoudelijk werk, boodschappen en persoonlijke verzorging. Wanneer iemand niet

AdvertisementDecompensatie is de psychologische term die gebruikt wordt wanneer een persoon die tekenen van achteruitgang met betrekking tot hun dagelijks functioneren, zoals werken, huishoudelijk werk, boodschappen en persoonlijke verzorging. Wanneer iemand niet meer in staat om te gaan en te beheren hun typische dagelijkse activiteiten, moeten ze professionele hulp om de symptomen van decompensatie overwinnen zoeken.

Spanning

Iedereen ervaart meestal normaal, de stress van alledag zoals deadlines op het werk, in strijd zijn met de kinderen, of financiële problemen. Wanneer een persoon spanningsniveaus boven hun vermogen om te gaan met stress, met name gedurende een lange tijdsperiode, kan de persoon symptomen van psychische decompensatie tonen. Dit kan worden gemanifesteerd met tekenen zoals het gemakkelijk geschrokken / gealarmeerd, weerstand / afsluiten of psychische uitputting tot het punt waar ze niet langer kunnen functioneren op het werk of thuis alsof ze normaal konden.

Depressie

Veel mensen ervaren verschillende niveaus van depressie tijdens hun leven. Echter, kan een persoon die door een ernstige klinische depressieve episode zo depressief dat ze ervaren psychische decompensatie zijn. Tekenen van depressie kan een gebrek aan concentratie, of een onvermogen om effectief te functioneren op het werk, het uitvoeren van huishoudelijke taken, houden persoonlijke hygiëne, of het onderhouden van sociale relaties. Mensen die dit soort slopende depressie moeten professionele behandeling te zoeken.

Jeugd

Ouders soms wenden tot de wildernis therapie programma's om jongeren te behandelen met gedragsproblemen / maatschappelijke vraagstukken. Wanneer een gebeurtenis of omgeving het vermogen van een jongere aan te passen en het hoofd te bieden overschrijdt, kan tekenen van psychische decompensatie verschijnen zoals 'kinderlijke' gedrag, bevochtiging het bed 's nachts, gebrek aan persoonlijke hygiëne, gedesorganiseerd gedrag, een significante verandering in energie, en verlies van interesse in activiteiten die zij normaal gesproken genieten. Het kan moeilijk zijn om psychische decompensatie in deze gevallen onjuist beoordeeld; sommige jongeren zijn extreem manipulatief of zijn professioneel gediagnosticeerd met opstandige of oppositionele stoornis.

Schizofrenie

Een persoon die is gediagnosticeerd als schizofreen duurt meestal dagelijkse medicatie te wanen, hallucinaties en / of paranoia te controleren. Als iemand met schizofrenie gaat uit van hun medicatie, kunnen zij tekenen van decompensatie zoals steeds paranoïde, hallucineren, of het ervaren van een psychotische breuk met de werkelijkheid te tonen. Medicijnen, kunnen hun psychische symptomen niet merkbaar zijn, maar als ze eenmaal beginnen te decompenseren, zullen hun symptomen duidelijk zijn.

Share This Post