Index / Relaties & Family / Tekenen van geestelijke mishandeling bij kinderen

Share This Post

Relaties & Family

Tekenen van geestelijke mishandeling bij kinderen

Wanneer de meeste mensen denken van kindermishandeling, denken ze van fysieke agressie die een kind zichtbaar geschaad verlaat. Echter, kan kindermishandeling ook mentale en hebben langdurige nadelige effecten op emotionele welzijn van een kind. De t

Advertisement

Wanneer de meeste mensen denken van kindermishandeling, denken ze van fysieke agressie die een kind zichtbaar geschaad verlaat. Echter, kan kindermishandeling ook mentale en hebben langdurige nadelige effecten op emotionele welzijn van een kind. De tekenen die aangeeft dat een kind wordt geestelijk misbruikt zijn vaak moeilijker op te sporen dan die van fysieke kindermishandeling, maar het is noodzakelijk om te kunnen om ze te herkennen en krijgen het kind uit de onrechtmatige situatie zo snel als je kunt. Als u weet van een kind dat tekenen van geestelijke mishandeling vertoont, waarschuw dan de politie of uw lokale kind dienstencentrum zo spoedig mogelijk.

Passiviteit en Compliance

Kinderen die mentaal vaak worden misbruikt bang out handelen op een manier die kan leiden tot verbaal worden beledigd of verwaarloosd voor een lange periode van tijd. Het gevolg is dat zij zich op een te coöperatieve wijze te voorkomen ten koste van hun misbruikers. Zij zullen onmiddellijk het eens te doen wat het ook is ze verteld zonder enige weerstand en zijn huiverig om te spreken tot volwassenen, zelfs wanneer gevraagd naar hun mening over een kwestie.

Gebrek aan Self-Esteem

Veel geestelijk misbruikte kinderen herhaaldelijk te voelen als mislukkingen en teleurstellingen om hun misbruikers. Als gevolg daarvan, zij houden zeer negatieve adviezen van hun eigen waarde en kunnen zichzelf beledigen, ontwikkelen eetstoornissen, regelmatig tweede-raden zelf, of zelfs proberen zelfmoord. Zij kunnen zelfspot opmerkingen zoals maken "Het spijt me, ik ben zo dom" of vinden het moeilijk om complimenten van anderen te accepteren. Een ander ding om uit te kijken naar een kind die vaak verontschuldigt zich voor zijn of haar daden, zelfs wanneer er geen verontschuldiging gerechtvaardigd is.

Adult-Like Bearing

Sommige mentaal misbruikte kinderen worden gedwongen om te rijpen bij ongewoon snelle prijzen en kan daarom de zorg voor broers en zussen en andere kinderen op een manier die een ouder of voogd zou doen. Een jong kind dat voedt, rotsen, of verandert de luiers van een baby broer of praat over zulke dingen te doen thuis kan worden geconfronteerd geestelijke mishandeling. Ook in deze categorie zijn gedrag zoals schelden andere kinderen of het geven van hun aanwijzingen met het gezag van een leraar of een ouder.

infantiele gedrag

Het omgekeerde van gedragen ongewoon volwassen-achtige is gedragen in een te infantiele manier. Sommige mentaal misbruikte kinderen terugvallen in een baby-achtige toestand en vertonen gedrag zoals schommelen, duimzuigen, bijten en het gooien van driftbuien op de leeftijd waarop de meeste kinderen al een dergelijke gedragingen zijn ontgroeid. Deze gedragingen zijn vaak pogingen om zichzelf troosten, waarbij een kind dat zich niet kan beroepen op een verzorger voor comfort leert te vertrouwen op zichzelf.

Moeilijkheid uitvoeren in School

Kinderen die geestelijk zijn mishandeld terwijl thuis kan vinden het moeilijk om zich te concentreren op schoolwerk. Ze zijn te druk bezig met gedachten die verband houden met het misbruik om aandacht te besteden in de klas of niet in staat zijn om te voltooien huiswerk terwijl thuis. Terwijl de slechte cijfers alleen zijn vaak het gevolg van andere dan kindermisbruik factoren, is het belangrijk om de redenen waarom een ​​kind moeite heeft op school uit te sluiten de mogelijkheid van misbruik en krijgt het kind de hulp die ze nodig heeft te evalueren.

Share This Post