Index / Gezondheid / Symptomen van kanker van het aanhangsel

Share This Post

Gezondheid

Symptomen van kanker van het aanhangsel

Kanker van de appendix, ook wel een carcinoïd of appendiculair carcinoid, is een langzaam groeiende vorm van kanker. Deze vorm van kanker kan de appendix scheuren of ervoor zorgen dat de persoon die te lijden hebben van appendicitis prompt. Kanker va

Advertisement

Kanker van de appendix, ook wel een carcinoïd of appendiculair carcinoid, is een langzaam groeiende vorm van kanker. Deze vorm van kanker kan de appendix scheuren of ervoor zorgen dat de persoon die te lijden hebben van appendicitis prompt. Kanker van de appendix geen tekenen of symptomen vertonen totdat de kanker is gevorderd, zodat de behandeling van cruciaal belang is zodra je een aantal van de gemeenschappelijke indicatoren te ervaren.

Buikpijn

Een van de meest voorkomende symptomen van kanker van de appendix is ​​pijn of ongemak in de buik. meer van een saaie geklop - - Deze pijn kan mild of ernstig, manifesteert als een scherpe, stekende pijn. De pijn zal doorgaans in de buurt van de navel en kan verschuiven naar de rechterbenedenhoek van uw maag.

Misselijkheid

Veel mensen die lijden aan kanker van de appendix kan enige mate van misselijkheid en braken zelfs episodes van het bericht. Hoewel de misselijkheid en braken kunnen komen en gaan, kunnen zij zo intens dat u uw eetlust te verliezen en beginnen om gewicht te verliezen.

Verandering in de stoelgang

Kanker van de appendix kan ertoe leiden dat u veranderingen in uw stoelgang te ervaren. Je zou kunnen lijden aan diarree, constipatie of beide. U kunt ook de aanwezigheid van bloed in de ontlasting, die als sporen van bloed of volledig teerachtige ontlasting lijkt opmerken. Kanker van de appendix kunt uw vermogen om gas passeren beperken.

Zwelling

Kanker van de appendix kan leiden tot een persoon ervaren zwelling in de buik. Het kan beginnen als een lichte zwelling, als van gas, dan is de vooruitgang tot de buik voelt opgezwollen en zelfs inschrijving.

vlissingen

Afhankelijk van de ernst van de tumor, kan lijden episodes van flushing, waarbij de huid wordt rood en warm wordt. Het is vergelijkbaar met een opvlieger, daar de spoelen veroorzaakt door een kanker van de appendix verandert de productie en afgifte van hormonen in het lichaam.

Share This Post