Index / Wensen en Feesten / Sweet 16 Cadeaus voor een Nicht

Share This Post

Wensen en Feesten

Sweet 16 Cadeaus voor een Nicht

De Amerikaanse traditie van zoete zestien vieringen voor meisjes begon in de vroege jaren 1900. Net als de debutante ballen van die periode, de zoete zestien viering markeert een mijlpaal in het leven van een tiener toen ze werpt haar kleine meisje z

AdvertisementDe Amerikaanse traditie van zoete zestien vieringen voor meisjes begon in de vroege jaren 1900. Net als de debutante ballen van die periode, de zoete zestien viering markeert een mijlpaal in het leven van een tiener toen ze werpt haar kleine meisje zelf en wordt een vrouw. Hopelijk worden de ouders omgaan met de zo belangrijke zoete 16 verjaardagspartij en tantes zijn vrij om een ​​perfecte en gedenkwaardige gift voor de speciale dag een nicht te vinden.

Spa Experience

Geef je nichtje een spa-ervaring, zodat ze zichzelf kunnen verwennen. Koop een spa gift set of maak een gepersonaliseerde spa cadeau mand die u toelaat om creatief te krijgen. Bij het maken van je eigen set, items die de belangen van uw nichtje te vullen toe te voegen. Als alternatief kunt u betalen voor haar om een ​​dag in de spa op haar vrije tijd te genieten; maken van de gelegenheid dag een meisjes 'out en trakteer haar naar lunch daarna.

Bedroom Makeover

Uw nichtje misschien klaar voor een slaapkamer met een meer volwassen thema of een die meer expressieve van haar persoonlijkheid. Geef haar een make-over slaapkamer cadeau, zoals een dekbed set met lakens, kussenhoezen en een stof ruche. Bestel ook bijpassende gordijnen en een interessant gebied of kleedje. Andere familieleden kan haar lampen en andere accessoires geven. Bieden om haar te helpen opknappen tot de oprichting van haar nieuwe woning een evenement te maken.

Special Experience

Geef je nichtje een geschenk dat niet kan worden gedupliceerd door haar het aanbieden van een ervaring die ze nooit eerder heeft genoten. Neem haar mee naar een lokale reizende toneelstuk of het voorjaar voor een reis naar New York voor een Broadway-ervaring. Behandel haar mee naar een diner in het chicste restaurant in de stad; haar aan te moedigen om zich te verkleden, en markeert het evenement met een foto sessie voor en na.

juwelen

Een 16e verjaardag zou de perfecte tijd voor uw nichtje haar eerste semi-kostbare sieraad te ontvangen. Een bedelarmband is gemakkelijk te personaliseren en ze kan stukken toe te voegen aan het voor vele jaren. Een birthstone ring in goud of zilver zal jaren duren; voor een dagelijkse stuk, geef je nichtje een eenvoudige en mooie ketting. Koop een klein paar diamanten oorbellen voor haar om te dragen bij speciale gelegenheden.

gepersonaliseerde Gift

Veel tieners houden van gepersonaliseerde items, zoals gepersonaliseerde sportartikelen, kleding of slaapkamer accessoires. Neem contact op met een grafisch bedrijf te laten plaatsen van uw nichtje foto op een mock magazine cover. Lijst van de laatste high-gloss foto voor haar om te laten zien in haar kamer.

Voorraad

Geef je nichtje voorraad in haar favoriete bedrijf. Een geschenk van de voorraad kan haar interesse te wekken in het leren over financiële planning en haar aan te moedigen om na te denken over haar toekomst.

Share This Post