Index / Eten drinken / Sugar Free Irish Cream Likeur Recept

Share This Post

Eten drinken

Sugar Free Irish Cream Likeur Recept

Houd van de Ierse cream likeur zoals Baileys, maar hou niet van het feit dat het is geladen met suiker? Nou, mijn suiker-vrij vriend, heb je geluk, want met slechts een paar eenvoudige ingrediënten, kunt u een suikervrije, gezond-achtige versie die k

Advertisement

Houd van de Ierse cream likeur zoals Baileys, maar hou niet van het feit dat het is geladen met suiker? Nou, mijn suiker-vrij vriend, heb je geluk, want met slechts een paar eenvoudige ingrediënten, kunt u een suikervrije, gezond-achtige versie die komt vrij dicht bij de echte McCoy te maken. Hoewel de echte recept voor Baileys sterk wordt bewaakt, veel mensen hebben geprobeerd om zijn romige textuur en unieke smaak emuleren met behulp van een verscheidenheid aan interessante ingrediënten (zoals rauwe eieren en steranijs) en smaakstoffen extracten waaronder vanille, amandel, en kokos. (Coconut? Ja, kokosnoot! Of de originele Baileys bevat het, het helpt zeker geef het een meer Baileys-achtige smaak. Geloof me.) Na een paar proeven en tal van Ierse koffie later, heb ik komen met mijn eigen voorkeur brouwsel en bereidingswijze. Die methode wordt een zeer snel en pijnloos proces met ingrediënten gemakkelijk te vinden. Genieten!

Tip

Niet een lage carber? gewoon gebruik maken van gewone suiker in plaats van een natuurlijke zoetstof.

Wat je nodig hebt

1 ½ kop slagroom
¼ kopje zoetstof (ik gebruikte Lakanto Classic)
½ eetlepel cacaopoeder
1 theelepel instant koffie korrels
½ kop half en half
⅓ - 1 kopje Ierse whiskey (aanpassen aan uw voorkeur potentie)
¼ theelepel amandel extract
½ theelepel kokosnoot extract

Stap 1

In een pan op matig laag vuur, combineren slagroom met zoetstof en klop totdat het is opgelost.


Tip

Wil je een lichtere versie met minder zware room? U kunt de hoeveelheid crème aan te passen door het vervangen van een deel van het met beide half & half of volle melk. In te dikken, simpelweg sudderen een beetje langer tot u de gewenste consistentie te bereiken.

Stap 2

Voeg cacaopoeder en klop grondig te breken en eventuele klontjes op te lossen.


Stap 3

Voeg koffie oploskoffie korrels en klop op te lossen. Zodra de ingrediënten zijn volledig in de crème opgenomen, haal van het vuur en zet apart om af te koelen tot kamertemperatuur.

stap 4

half en half voegen en klop te mengen.

stap 5

Voeg gewenste hoeveelheid van de Ierse whiskey. Ik heb ontdekt dat tussen ⅓ kop tot 1 cup is een goede potentie bereik, maar de meeste recepten die er zijn oproep voor 1 ⅓. Voel je vrij om zo veel of weinig als u wilt toevoegen. Klop grondig.

stap 6

Voeg ten slotte amandel en kokosnoot extracten, dan klop grondig te combineren.

stap 7

Giet uw zelfgemaakte Ierse cream likeur in een luchtdichte drank container en zet in de koelkast om te relaxen. Het zal dikker als het afkoelt. Laat zitten in de koelkast gedurende een paar uur, teneinde de indikkingsproces en de smaken grondig mengen.

Voeg uw suikervrije Ierse crème likeur koffie, sterke zwarte thee, in mixdrankjes pleiten voor Baileys, of genieten op de rotsen. Sláinte!

Tip

In tegenstelling tot de geesten, room likeuren zowel commerciële en zelfgemaakt, hebben een beperkte houdbaarheid. Om deze reden, bewaar uw zelfgemaakte Ierse cream likeur in de koelkast en gebruik binnen een maand.

Share This Post