Index / Bedrijf / Subsidies voor Light-Emitting Diode Street Lights

Share This Post

Bedrijf

Subsidies voor Light-Emitting Diode Street Lights

Het Amerikaanse Department of Energy's Energy Efficiency and Conservation Block Grant programma biedt hulp bij de financiering van de gemeenschappen voor de installatie van LED-straatverlichting. Deze soorten straatlantaarns langer dan traditionele v

AdvertisementHet Amerikaanse Department of Energy's Energy Efficiency and Conservation Block Grant programma biedt hulp bij de financiering van de gemeenschappen voor de installatie van LED-straatverlichting. Deze soorten straatlantaarns langer dan traditionele verlichting, omdat ze geen gloeidraad hebben en minder energie nodig om te werken.

Doelen

EECBG fondsen bieden van technische en financiële bijstand aan zowel de staat en lokale overheden voor programma's die uitstoot van fossiele brandstoffen te verminderen en het verminderen van het gebruik van energie van een gemeenschap. doelstellingen van het programma moeten proberen om de energie-efficiëntie te verbeteren op verschillende gebieden, zoals gebouwen en transport.

matching funds

Ontvangers van subsidies zijn niet verplicht om een ​​deel van de kosten van het project te verstrekken van extra bronnen. Echter, het Amerikaanse ministerie van Energie doet moedigen staats-en lokale overheden om aanvullende financiering voor straatlantaarn projecten zoeken.

Aanmeldingsprocedure

EECBG subsidieaanvraag formulieren zijn beschikbaar om te downloaden als financiering van het programma (zie bronnen) wordt toegewezen. Extra subsidies details worden geplaatst wanneer aanvraagformulieren ter beschikking worden gesteld.

Share This Post