Index / Persoonlijke financiën / Subsidies en Financiering voor eerste keer thuis kopers in Kansas

Share This Post

Persoonlijke financiën

Subsidies en Financiering voor eerste keer thuis kopers in Kansas

First-time hombuyer subsidies en fondsen zijn verkrijgbaar in verschillende gebieden van Kansas. Om te kwalificeren voor een lening of subsidie ​​die uw aanbetaling of afsluiting van de kosten dekt, moet u voldoen aan een aantal eisen, waaronder inko

AdvertisementFirst-time hombuyer subsidies en fondsen zijn verkrijgbaar in verschillende gebieden van Kansas. Om te kwalificeren voor een lening of subsidie ​​die uw aanbetaling of afsluiting van de kosten dekt, moet u voldoen aan een aantal eisen, waaronder inkomensgrenzen, bezetting status en homebuyer onderwijs. Programmafinanciering en beschikbaarheid varieert per locatie, makelaar en geldschieter. Per definitie is een first-time koper in de Zonnebloem staat geen eigendom van een huis in de afgelopen drie jaar.

Omlaag Betaling en Closing-Cost bijstand kan worden Forgiven

Met uitzondering van Topeka, Wichita, Lawrence, Kansas City, en Johnson County, kun je aanbetaling en sluiten kosten hulp in Kansas via een vergeeflijke lening genaamd de First Time Homebuyer Program. Na verloop van tijd, de zachte lening wordt een subsidie die niet terugbetaald hoeft te worden. De FTHP kan oplopen tot 15 of 20 procent aanbetaling, afhankelijk van uw inkomen, en je moet twee procent van de aankoopprijs bij te dragen uit eigen middelen in de richting van de aankoop. Je moet ook genoeg geld te verdienen en voldoende krediet aan een eerste hypotheek te verkrijgen van een traditionele, particpating geldschieter.

Wichita zal de uitbetaling in Revitalisatie Areas

Wichita eigenwoningbezit 80 Program biedt aanbetaling en sluiten kosten bijstand in de vorm van een achtergestelde lening. Je hoeft niet naar een van de renteloze lening terug te betalen totdat je uit de woning te verplaatsen, herfinancieren of anderszins betalen uit de eerste hypotheek schuld. De stad Wichita vergeeft ook de helft van het geleende bedrag na vijf jaar, indien u ontvangt $ 15.000 of minder, en na 10 jaar als u ontvangt meer dan $ 15.000. U kunt ontvangen tot maximaal 20 procent van de aankoopprijs, plus $ 2000 om te helpen met afsluiting van de kosten. Dit betekent dat u slechts om een ​​eerste hypotheek te krijgen voor 80 procent van de huizenprijs. De verkoopprijs kan niet meer dan $ 95.550 en je moet $ 1.000 van uw eigen vermogen bijdragen aan de transactie. Het huis moet ook worden geplaatst in een stad aangewezen revitalisering gebieden.

Kansas-Based Bank Sets Naast fondsen voor first-time kopers

Het eigenwoningbezit braaklegging programma aangeboden via Federal Home Loan Bank van Topeka helpt first-time kopers in heel Kansas. Het programma biedt aanbetaling, afsluiting van de kosten en onroerend goed financiering van revalidatie voor lage inkomens huizenkopers. U moet een bank lid van een HSP subsidie ​​van maximaal $ 7500 te ontvangen zijn en moet $ 500 van uw eigen vermogen bijdragen aan de transactie. Je moet het ook eens om te leven in het huis voor ten minste vijf jaar.

Tips voor huizenkopers

Om een ​​subsidie ​​of andere vorm van homebuyer bijstand te verkrijgen, de geldschieter en bureau beheer van het programma vereist dat je homebuyer opleiding te voltooien. Je kunt een cursus online of bij een erkende plaats en de huidige bewijs van voltooiing samen met uw programma-aanvraag te nemen. Agentschappen kunnen ook eisen dat u een goedgekeurde geldschieter gebruiken om uw eerste hypotheek te verkrijgen in combinatie met een first-time homebuyer subsidie ​​of lening.

Share This Post