Index / Careers & Work / Steeds een Militaire Barber

Share This Post

Careers & Work

Steeds een Militaire Barber

Hoewel de tv-show "King of the Hill" afgeschilderd militaire kappers als leden van de gewapende diensten, de werkelijke militaire kappers zijn burgerlijke werknemers van een bepaalde dienst tak. Je hoeft niet te gaan naar boot camp om een ​​mili

AdvertisementHoewel de tv-show "King of the Hill" afgeschilderd militaire kappers als leden van de gewapende diensten, de werkelijke militaire kappers zijn burgerlijke werknemers van een bepaalde dienst tak. Je hoeft niet te gaan naar boot camp om een ​​militaire kapper te worden, maar er zijn bepaalde stappen die u moet nemen voordat je werk als een te vinden.

Wat je nodig hebt

Barbering of schoonheidsspecialiste diploma

kapper licentie State

Afgestudeerd aan een school van barbering of cosmetica. Ondanks het stereotype van simpelweg het scheren van de hoofden van de nieuwe rekruten, moet militaire kappers in staat zijn om een ​​breed scala aan kapsels voor militaire mannen en vrouwen, alsmede hun ten laste te bieden.

Heeft u een geldig staat kapper of schoonheidsspecialist's. Een militaire kapper moet doen en ontsmetten zijn apparatuur naar behoren en neem de juiste veiligheidsmaatregelen, die een staat licentie regelt.

Solliciteren naar een functie. Militaire kapper posities zijn civiele banen geadverteerd via standaard kanalen: lokale kranten, job websites en uitzendbureaus.

Indienen bij antecedentenonderzoek. Als medewerker van de federale overheid, zal een militaire kapper moeten een Local Records controleren en Nationaal Agentschap te onderwerpen. Dit komt overeen met een pre-employment achtergrond controleren, niet de uitputtende controle op een militaire officier ondergaat voor veiligheidsmachtiging.

Share This Post