Index / Kunst en Vermaak / Stap-voor-stap over hoe je een Mannelijke Pauw Paint

Share This Post

Kunst en Vermaak

Stap-voor-stap over hoe je een Mannelijke Pauw Paint

Een helder gekleurde schilderen van een mannelijke pauw voegt rente en schoonheid aan elk interieur. Het vinden van de perfecte pauw kunstwerk kan moeilijk en duur te bewijzen. U kunt uw eigen pauw schilderij maken door het nemen van een stap-voor-st

AdvertisementEen helder gekleurde schilderen van een mannelijke pauw voegt rente en schoonheid aan elk interieur. Het vinden van de perfecte pauw kunstwerk kan moeilijk en duur te bewijzen. U kunt uw eigen pauw schilderij maken door het nemen van een stap-voor-stap benadering. Pronk met uw artistieke talenten en maak indruk op bezoekers met de rijke blauw en greens van de mannelijke pauw in een schilderij dat je al te maken op uw eigen.

Wat je nodig hebt

Canvas

Fine-schuurpapier

Tack doek

Vernis op waterbasis

Overtrek papier

Standard HB potlood

grafiet papier

schrijfstift

Heldere blauwe acrylverf

Medium-size penseel

Lichtblauwe acrylverf

droge borstel

papieren handdoek

Black acrylverf

White acrylverf

liner brush

Gouden bruine acrylverf

ventilator borstel

Heldergroene acrylverf

Donkerblauwe acrylverf

Bereid een canvas. Schuur het licht met fijn schuurpapier. Verwijder al het stof met een tack doek. Breng twee lagen vernis op waterbasis met een spons borstel.

Teken de pauw op het doek. Vind een afbeelding of foto van een pauw. Trace het beeld op een stuk tracing papier met een standaard HB potlood. Leg een stuk grafiet papier op het doek gezicht naar beneden. Houd het op zijn plaats met een stuk tape. Plaats het opsporen van papier met het beeld van de pauw op het grafiet papier. Gebruik een stylus om het beeld op te sporen over, stevig drukken met een uniforme druk. Als de papieren zijn opgeheven, zal het beeld van de pauw zichtbaar op het doek zijn.

Breng twee lagen van heldere blauwe acrylverf om het lichaam van de pauw met een middelgroot penseel. Solliciteer lichtblauw acryl verf op een droge borstel; verwijdert overtollige met een papieren handdoek. Druk op de verf op het centrum van het lichaam van de pauw om glimmende hoogtepunten, waar de borst van de pauw is het meest prominent te creëren.

Verf het hoofd van de pauw dezelfde tint blauw als het lichaam. Verf de ogen in kleine amandel vormen met behulp van een liner kwast en zwarte acrylverf. Gebruik een stift en een kleine hoeveelheid wit acrylverf een highlight toevoegen aan elk oog. Gebruik wit acryl verf witte strepen voegen aan weerszijden van elk oog. De strepen moet vrij dik zijn en stel een kleine afstand van de omtrek van elk oog. Gebruik een liner brush en sommige zwarte acrylverf om dunne verticale lijnen die uit de top van het hoofd toe te voegen. Gebruik een droge borstel en blauwe acrylverf tot middelgrote kringen toe te voegen aan de top van elke lijn. Dit zal de top van de pauw te maken.

Schilder de veren of de staart veren. Voeg lange verticale lijnen die van achter de pauw in een formatie fan-zoals het gebruik van goudbruin acrylverf en een liner brush. Dompel de uiteinden van een ventilator borstel in heldere groene acrylverf en sleep de verf uit aan weerszijden van elke lijn van boven naar beneden. Dit zal de uitstraling van lange, zachte veren te creëren. Verf de handtekening "ogen" van de staart veren in een ei-achtige formatie met een gouden bruine acrylverf. Verf een aantal ogen over het verenkleed die uit de achterkant van de pauw. Ruimte ogen een kleine afstand van elkaar. Schilder een kleine cirkel in de onderste helft van elk oog in donkerblauw acrylverf. Voeg een rand van lichtblauwe acrylverf naar de donkere blauwe cirkels.Verf de benen en voeten van de pauw met een klein penseel en goudgeel acrylverf. Pauwen hebben drie cijfers op de voorkant van hun voeten en één die uit de achterkant. Elk cijfer heeft een kleine klauw uitsteekt uit de tip.

Share This Post