Index / Huisdieren / Stap-voor-stap makkelijk te bouwen Chicken Coops

Share This Post

Huisdieren

Stap-voor-stap makkelijk te bouwen Chicken Coops

Veel kippen worden gehouden op boerderijen. Kippen worden steeds populairder, maar in residentiële woningen. Slechts 8-by-8-voetenruimte nodig in een binnenplaats ongeveer 20 kippen houden. De vogel is vrij makkelijk te houden en kan eieren, veren en

AdvertisementVeel kippen worden gehouden op boerderijen. Kippen worden steeds populairder, maar in residentiële woningen. Slechts 8-by-8-voetenruimte nodig in een binnenplaats ongeveer 20 kippen houden. De vogel is vrij makkelijk te houden en kan eieren, veren en vlees te produceren. Kippen moeten worden verhoogd in het zonlicht, zodat hun hormonen worden geregeld voor de eierproductie. Ongeveer 12 tot 14 uur zonlicht nodig per week voor een standaard kip.

Wat je nodig hebt

Voer en water pannen

oude hondenhok

hek nietjes

Draadsnijders

Kippengaas

Nails

Hamer

Fine netting

Draad

1 poort paneel, 4 voeten

3 planken, 1-op-4 inch door 4 voet lang

9 boards, 1-op-4 inch met 8 voet lang

5 houten palen, 4-by-4 inch met 6 voet lang

Swinging houten deur

Paalgat digger

Meetlint

Meet een 8-by-8 voet vierkante op gras of de bodem voor uw kippenhok. Kies een vlak gebied dat geen obstakels heeft. Markeer de hoeken van waar u de coop zal zetten door een bericht op elke hoek. Bepaal welke kant je wilt dat de deur aan te staan. Zet de resterende twee posten tussen twee hoekstijlen voor een deuropening. Plaats ze op de breedte van de deur. Zorg ervoor dat er nog ruimte aan weerszijden van de deurposten aan de hoeken.

Sink elk van de posten twee voeten in de grond door het graven van een gat op elke locatie en het instellen van het vuil opzij. Leg elke post in het gat en vul deze back-up met vuil. Loop stevig om elke post om het vuil in te pakken.

Bevestig uw deurpaneel langs de binnenkant van een van de deuropening post die u geplaatst. Wikkel hem stevig met draad. Controleer of het swingt gemakkelijk te openen.

Bevestig drie platen horizontaal tussen de bovenste, middelste en onderste pen berichten. Gelijkmatig ruimte hen. Plaats en spijker in de posten uw 8 voet planken aan de drie zijden van de pen die de deur heeft. Spijker de 4-voet posten aan weerszijden van de deur.

Leg de kip coop netten over de coop en over de berichten en hout. Zet hem vast met draad nietjes.

Leg de kip draad op dezelfde manier als het net en zet hem vast met nietjes. Staple alle gebieden waar de kippen kunnen ontsnappen of wanneer roofdieren in zou kunnen komen.

Leg een oude hondenhok of een andere kleine ruimte om uw kippen onderdak te geven. Doe water en voedsel gerechten in en vul ze voordat je de kippen in.

Hints

Trim blootgesteld draad. Kippen kunnen verwonden zichzelf op.

Laat de coop niet overstock. Laat ongeveer drie vierkante voet per vogel. Een 8-by-8 voet pen is geschikt voor 20 middelgrote kippen.

Zorg ervoor dat uw rechtsgebied kun je kippen te houden.

Share This Post