Index / Huis / Standard Badkamer Design en Maten

Share This Post

Huis

Standard Badkamer Design en Maten

Een typisch huis badkamer is een van de kleinere kamers in het huis voor decennia. Pas de laatste jaren hebben grotere badkamer bleek dat ruimte voor een bubbelbad en een kaptafel bevatten. Een standaard ligbad werkt nog steeds goed als rommel tot ee

AdvertisementEen typisch huis badkamer is een van de kleinere kamers in het huis voor decennia. Pas de laatste jaren hebben grotere badkamer bleek dat ruimte voor een bubbelbad en een kaptafel bevatten. Een standaard ligbad werkt nog steeds goed als rommel tot een minimum en extra bergruimte wordt bewaard is beschikbaar in een nabijgelegen kamer of gang.

Typische Bath Dimensions

Een standaard badkamer meet 5 voet op 8 voet. Het heeft een bad-douche combinatie, wastafel en toilet. U moet toestaan ​​dat deze dimensies aan een vol bad te creëren; U kunt echter een 6-door-6-foot kleine badkamer met douchehoek te creëren als de ruimte krap is. De standaarduitvoering bad met grafiek papier verschillende uitvoeringen ten opzichte van de toegangsdeur maken.

Storage Ideeën

De planning van voldoende opslag maakt een standaard bad goed te werken. Het is meestal een goed idee om kastruimte in een hal of slaapkamer. Stapels handdoeken en toiletartikelen kan worden opgeslagen in die kast. Basic bad en dressing items kunnen worden opgeslagen in een wastafelmeubel of kast boven het toilet. Zolang je rommel te verminderen en de badkamer gebruiksvriendelijk, is er geen echte overlast in het gebruik van een standaard badkamer in de meeste gevallen.

Aangrenzende ruimte om uit te vouwen

U kunt armslag en visuele ruimte te winnen met slechts een beetje expansie. Zo zal een meester bad te sluiten bij een master bedroom aantal luxe functies vereisen. Door het nemen van slechts 2 voeten diepte langs een bad muur van een grote walk-in closet, kunt u een indrukwekkende ijdelheid ruimte toe te voegen. Een grote muur spiegel, zitbanken en veel laden voor opslag wordt het bad goed functioneren te maken in de tijd. Door te lenen wat ruimte van een nabijgelegen hal, kunt u een bubbelbad te installeren, ook.

High-Quality Flooring

Een uitstekende vloer ontwerp zal een standaard bad de "wow" factor te geven. Koper of zwart glazen tegels zal een witte badkuip maken, wastafel en toilet opvallen. Houd in gedachten dat hoe kleiner het bad, des te meer aandacht worden besteed aan het vloeroppervlak. Een indrukwekkende tegel ontwerp zal de badkamer een kwaliteit look te geven, vooral als u mooie verlichting en kunstwerken toe te voegen aan de ruimte. Vermijd het gebruik van wit laken vinyl of goedkope tegel voor een standaard badkamer, vooral als het in de buurt van een van de belangrijkste leefruimte.

Share This Post