Index / wettelijk / Stad van Milwaukee Property Tax Information

Share This Post

wettelijk

Stad van Milwaukee Property Tax Information

Makelaar belastingen zijn lokale belastingen op onroerend goed of persoonlijke bezittingen. Dergelijke belastingen worden meestal jaarlijks aangewezen door een lokale overheidsinstelling. Waarden voor belasting op onroerende goederen worden vastgeste

AdvertisementMakelaar belastingen zijn lokale belastingen op onroerend goed of persoonlijke bezittingen. Dergelijke belastingen worden meestal jaarlijks aangewezen door een lokale overheidsinstelling. Waarden voor belasting op onroerende goederen worden vastgesteld door wat een assessor, die is meestal een provincie of stad officieel heet.

Net als andere onroerende voorheffing Assessors, Milwaukee vereist dat onroerend goed of persoonlijke eigendom worden belast, binnen de grenzen van Milwaukee, Wisconsin stad.

Nut en noodzaak

Milwaukee stimuleert de belastingbetaler te houden aan alle fiscale wetgeving, met name belasting op onroerende goederen. Belasting op onroerende goederen zijn nodig om de doorstroming, onderhoud en renovatie van wegen, scholen en de stad eigendom blijven. Bijvoorbeeld, Milwaukee benadrukt de waarde van het parkeren omstandigheden in de stad en dringt er bij de belastingbetaler om de onroerende voorheffing betalen jaarlijks in te dienen op de officiële website van de Milwaukee's (www.milwaukee.gov).

Assessment Property

De onroerende voorheffing voor een bepaalde eigenschap wordt bepaald door de belastingtarieven van de locatie waar de woning bestaat. Ten tweede wordt de onroerende voorheffing mede bepaald door de waarde van het onroerend goed, verminderd met eventuele belastingvrijstellingen.

Property Belastingtarieven

De onroerende voorheffing tarieven voor Milwaukee vanaf 1985 tot heden is te vinden op milwaukee.gov. Dergelijke onroerende voorheffing tarieven worden bepaald door Milwaukee Area Technical College en Milwaukee Metropolitan Riolering District.

Rekeningen en betalingen

Als onroerende voorheffing rekening van een cliënt is vervallen, zoals partijen moeten contact opnemen met de Kohn advocatenkantoor; de actieve collectie agent voor Milwaukee. In andere gevallen of lopende rekeningen, kan de belasting saldi worden betaald door de stad Milwaukee's Customer Services Division.

delinquentie Lists

Lijsten die delinquent eigendom en onroerende voorheffing rekeningen vormen het publiek beschikbaar zijn. Volgens de stad Milwaukee, zal deze lijst maandelijks worden bijgewerkt, na het sluiten van de factureringscyclus van elke maand. Voor de delinquent vastgoed rekeningen enige belasting hoofdsommen vermeld.

Share This Post