Index / Wensen en Feesten / St. Patrick's Day Activiteiten voor tieners

Share This Post

Wensen en Feesten

St. Patrick's Day Activiteiten voor tieners

Op een vakantie die in toenemende mate adult- en alcohol-georiënteerd is geworden, kan tiener activiteiten voor St. Patrick's Day weinig tussen lijken. Echter, kinderen en jongeren geen alcohol nodig om een ​​leuke St. Patrick viering van de Dag hebb

AdvertisementOp een vakantie die in toenemende mate adult- en alcohol-georiënteerd is geworden, kan tiener activiteiten voor St. Patrick's Day weinig tussen lijken. Echter, kinderen en jongeren geen alcohol nodig om een ​​leuke St. Patrick viering van de Dag hebben; ze hoeven alleen maar vrienden en verbeelding.

partijen

Tieners kunnen hun eigen feestje thuis op St. Patrick's Day. Host een koken partij en maak zelfgemaakt gebakken lekkernijen in de vorm van kabouters en klavers. Dye dranken groen. Of, houdt een Ireland-themed partij. Drink root beer van Guinness glazen, spreek met Ierse accenten en films kijken met Ierse acteurs. Je zou ook kunnen gaan groen voor St. Patrick's Day - in plaats van thuis te blijven om te feesten, hebben een cookout in het plaatselijke park en gebruik alleen recyclebare materialen.

Speciale evenementen

Woon de lokale St. Patrick's Day parade of festival. Als er geen is, spreken met uw kerk of leiders van de gemeenschap over het houden van een. Zelfs op korte termijn, is het mogelijk om een ​​St. Patrick's Day carnaval voor kinderen, tieners en gezinnen te houden. Haal je vrienden bij elkaar en vrijwilliger bij de cabines bemannen of hulp bij kunst en kunstnijverheid. Je zou ook kunnen herinterpreteren de "groene" van St. Patrick's Day en het organiseren van een hele stad schoon te maken en een dag van "going green." Moedig bewoners om water- en energiebesparende maatregelen te nemen en naar buiten komen om te helpen verfraaien hun gemeenschap.

uitstapjes

Blijf uit de buurt van de bars en de problemen op St. Patrick's Day. In plaats daarvan, het hoofd naar het winkelcentrum met je vrienden en probeer op tacky vakantie sieraden en T-shirts. Of, kleding in alle groen, verzamelen zo veel mogelijk vrienden en ga naar het plaatselijke park voor een vuist rugby toernooi. U kunt ook het diner samen te eten in een restaurant met een Ierse naam, bijvoorbeeld O'Charley's of Bennigan's, of een middag doorbrengen in de lokale dollar winkels creëren van Dag-themed goedkope St. Patrick's geschenkmanden voor elkaar.

Andere activiteiten

Vraag je ouders om een ​​uitgebreide wijk-brede speurtocht te creëren voor u en uw vrienden. Vertel hen naar groen, Ierse of St. Patrick's Day in elke aanwijzing bevatten. U kunt ook vrijwilliger bij het huis van een lokale kinderen en helpen de kinderen te maken St. Patrick's Day kunsten en ambachten. Of, maak uw eigen ambachten. Hier krijg je een wegwerp camera, don groene kleren en sieraden en foto's van u en uw vrienden te nemen. Ontwikkelen van de foto's en het creëren van een St. Patrick's day fotocollage. Teen jongens kunnen gaan shirtless naar een rugby spel en verf groene letters op hun borst.

Share This Post