Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Sport Coat Styles

Niets zegt ongedwongen stijl heel graag een fijn gekozen en afgestemd sport jas. Sport jassen kan gedragen worden met jurk broek tot een look die is minder formeel dan een volledig pak, maar nog steeds zeer op zijn plaats in de meeste zakelijke en so

AdvertisementNiets zegt ongedwongen stijl heel graag een fijn gekozen en afgestemd sport jas. Sport jassen kan gedragen worden met jurk broek tot een look die is minder formeel dan een volledig pak, maar nog steeds zeer op zijn plaats in de meeste zakelijke en sociale instellingen te maken. Het is belangrijk om de verschillende sport jas stijlen begrijpen om uw smaak en kleermakers uitdrukking te verwoorden zonder vervorming.

Stof

De meest voorkomende stof gevonden sport jassen is wol, terwijl sommige duurdere jassen vaak bestaan ​​uit een wol en zijde mix geven de vacht een gladder gevoel en lichter. De meer informele en minder dure kant van het spectrum bestaat uit linnen en katoen sport jassen, die ook dragen beter in de zomer en in warmere klimaten.

stof Matching

Wol en wol en zijde mix sport jassen zijn meestal gekoppeld aan wollen jurk broek, maar kan ook worden gedragen met katoenen jurk broek, chino's of zelfs blauwe spijkerbroek. Het is niet aan te raden om een ​​wollen sportjasje met linnen broek te dragen, zoals de lichtgewicht en stof textuur van linnen niet goed met wollen jassen doen mesh. Katoen en linnen jassen, de meer casual stof stijlen, zijn over het algemeen gekoppeld aan katoen en linnen broek of licht blauwe spijkerbroek. Koppelen katoen of linnen sport jassen met wollen broek wordt ook afgeraden, omdat de casual de natuur en het gevoel van deze stoffen zijn per definitie op gespannen voet met de stijl van de traditionele wollen jurk broek.

seizoensgebonden

Wol sport jassen worden gemaakt als het hele jaar door jassen, terwijl sommige varianten zijn seizoensgebonden, en het dragen van deze jassen in de juiste perioden kan een niveau van verfijning te geven. Tweed, worden visgraat en honden tand jassen gemaakt van zwaarder materiaal en worden doorgaans beschouwd als de herfst en winter items die moeten worden gedekt met zwaardere broek. Hetzelfde geldt voor kameelhaar jassen. Tijdens de zomermaanden, kan linnen worden gedragen, evenals helderdere kleuren neigt naar het pastel range. Kleuren zoals wit, pastel geel en licht bruin zijn tijdens de wintermaanden te vermijden, maar zijn in de mode tijdens de warmere maanden.

Details

Elke goed geklede man moeten aandacht besteden aan de details van zijn sport jas. Subtiliteiten kan maken of breken de vacht. Let op de ontluchting van de vacht en beslissen welke stijl u verkiest - tussen de single-vent jassen met een gleuf in het midden en het dubbel-vented jassen met twee sleuven, het creëren van een flap over je billen. Let ook op de vacht van steekzakken. Dressier sport jassen zal een spleet of fladderde steekzakken met een binnenbekleding, terwijl sportievere jassen extern, "jean stijl" steekzakken zal hebben. Controleer op het functioneren sleeve knoppen, of chirurg mouwen, omdat ze geven een kwaliteit kleermakers punt.

Share This Post