Index / Sport en fitness / Spellen te spelen zonder apparatuur

Share This Post

Sport en fitness

Spellen te spelen zonder apparatuur

Kinderen zijn het spelen van games al eeuwen zonder het gebruik van speciale apparatuur dan ook, en er is geen reden om deze traditie te stoppen. Van games die moeilijk oefening nodig hebben om games die de hersenen macht te betrekken, er is voor elk

AdvertisementKinderen zijn het spelen van games al eeuwen zonder het gebruik van speciale apparatuur dan ook, en er is geen reden om deze traditie te stoppen. Van games die moeilijk oefening nodig hebben om games die de hersenen macht te betrekken, er is voor elk wat wils te genieten. Vaak kan spellen georganiseerd worden op het moment zelf; ze vereisen slechts een beetje van het denken en verbeelding.

Label

Het spelen Tag is goed voor iedereen en bevordert grote oefening. Er zijn vele variaties: freeze tag, amoebe tag, blinde bluf, en nog veel meer. In het algemeen wordt een persoon aangewezen als "It" en aan het begin, iedereen loopt weg van "It ', die op zijn beurt moet proberen om te taggen (touch) iemand; wanneer "het" succesvol is, de persoon die gelabeld wordt "It."

koning van de Heuvel

De "hill" kan een echte heuvel of heuvel van vuil of gewoon een aangewezen ruimte. Een persoon staat op de top en is de "koning". Iedereen moet proberen om de "koning" van zijn heuvel omver te werpen, waardoor de "koning" zichzelf geworden, en het spel begint opnieuw. Als er slechts een aangewezen ruimte wordt gebruikt als de heuvel, is de "koning" verwijderd toen hij stapt uit die ruimte. Zorg ervoor dat u veilig te spelen - dit spel kan een beetje baldadig en het gaat om full-contact te spelen.

Verover de vlag

Twee teams worden gevormd. Elke kamer heeft een zone om buiten te verdedigen, en een rots of bandana of een object daar geplaatst - de "flag" - dat moet worden beschermd. Elk team moet proberen de "vlag" van het andere team te vangen, maar tegengestelde team leden kunnen zelf worden opgevangen door te worden gelabeld en zijn uit het spel. Om het spel te winnen, moet men team vlag van de tegenstander te vangen en terug te brengen naar hun eigen vlag.

Verstoppertje

Speelbaar in een huis of een veilig gebied buiten, Hide and Seek is eenvoudig en leuk: Een persoon wordt aangeduid als "het" en moet zijn ogen bedekken en tellen - meestal tot 100, maar het kan variëren, afhankelijk van het gebied wordt gebruikt om spelen in - terwijl alle anderen verstrooien en te verbergen. "It" moet dan zoeken ze uit totdat hij een andere speler, op welk moment het spel begint weer en de nieuw gevonden speler wordt ontdekt "It."

Foot Races

Foot races zijn gemakkelijk te organiseren en concurrentie, alsmede fitness te promoten. Er zijn vele variaties die kunnen worden afgespeeld met geen apparatuur: een standaard iedere-man-voor-zich-race, hoppen op een voet, kruiwagen races, en nog veel meer. Alle races beginnen met iemand te bellen, "Ready, set, go!" Een kruiwagen ras impliceert partners: de ene is de "kruiwagen" en één is de loper. De "kruiwagen" krijgt neer op de grond en heft zichzelf op zijn handen; de loper neemt bezit van de benen van de kruiwagen en ze zijn weg.

Share This Post