Index / Feesten & mee naartoe / Spellen om te spelen voor Valentijnsdag

Share This Post

Feesten & mee naartoe

Spellen om te spelen voor Valentijnsdag

Of u nu hosting partij van een Valentijnskaart in je klas of thuis voor uw kinderen, zorg ervoor dat verschillende party games te plannen. Games zal houden de kinderen vermaakt en zorgen dat ze een plezierige tijd. Het toekennen van Valentine's-theme

AdvertisementOf u nu hosting partij van een Valentijnskaart in je klas of thuis voor uw kinderen, zorg ervoor dat verschillende party games te plannen. Games zal houden de kinderen vermaakt en zorgen dat ze een plezierige tijd. Het toekennen van Valentine's-themed prijzen voor alle game winnaars zullen de kinderen enthousiast voor de volgende wedstrijd te houden.

hart Matching

Knip verschillende harten van de bouw van papier en snijd ze in de helft tot twee stukken (zoals een gebroken hart) te maken. Schrijf paren van items die samen gaan op de twee hart stukken, zoals koekjes en melk, Romeo en Julia, eieren en spek, en pindakaas en jam. Meng de harten en de kinderen staan ​​in een lijn. Geef ze elk een helft van een hart gezicht naar beneden, zodat ze niet kunnen zien wat het hart zegt. Als je zegt "gaan," elk kind moet de persoon die de juiste helft van zijn hart is te vinden. De eerste vijf teams op zoek naar de juiste half win een prijs.

"Links Rechts" Winspel

Voor iedere 10 spelers in dit spel, zal je minstens vier prijzen nodig. Gebruik Valentine's-themed prijzen, zoals pluche dieren, doos chocolade of Valentijnsdag snoep. Wikkel de geschenken aan de kinderen in spanning tijdens het spel te houden. Hebben alle kinderen in een kring zitten en overhandigen de geschenken uit aan willekeurige kinderen. Afdrukken of make-up je eigen "links en rechts" verhaal. Deze verhalen zijn online en verkrijgbaar bij veel winkels. Het verhaal bestaat uit de woorden "links" en "rechts" meerdere malen herhaald. Als je het verhaal te lezen, elke keer als je zeggen dat het woord "links", de kinderen moeten de gaven door te geven aan de linkerkant. Als je zegt "rechts", de kinderen moeten de gaven door te geven aan de rechterkant. Aan het eind van het verhaal, de kinderen houden van de geschenken te krijgen om ze te openen en te houden.

Conversation Candy Toss

Koop een grote zak snoep gesprek harten en verschillende rode plastic emmers. Op elke emmer, schrijf een punt waarde in zwarte permanent marker. Markeer een staande lijn en plaats de emmers ongeveer 10 voet van de staande lijn. Emmers met een hoger punt waarde moeten verder weg van de status lijn en emmers met een dieptepunt waarde moet dichterbij gaan. Elk kind zal op de lijn staan ​​en proberen om 15 gespreks harten gooien in de emmers. Noteer score van elk kind, en het kind met de hoogste score aan het eind van het spel wint een prijs.

Share This Post