Index / Huis / Specificaties voor de A4-70 Bolt

Share This Post

Huis

Specificaties voor de A4-70 Bolt

Bouten als bevestigingsmiddelen worden ingedeeld naar hun materiële, spoed en een aantal andere criteria. Deze toestellen kunnen ingenieurs en fabrikanten de juiste bevestigingselement dienst en elimineren veel van de problemen die anders kunnen onts

AdvertisementBouten als bevestigingsmiddelen worden ingedeeld naar hun materiële, spoed en een aantal andere criteria. Deze toestellen kunnen ingenieurs en fabrikanten de juiste bevestigingselement dienst en elimineren veel van de problemen die anders kunnen ontstaan ​​zoals een gebrek aan sterkte, corrosie of hoge kosten. A4-70 bouten één bouttypen schaal gebruikt in de industrie. Ze zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, elk met een specifieke sterkte.

Staal

De "A4" in A4-70 geeft het staal de bout is gemaakt van. A4 staal is een roestvrij staal met een complexe samenstelling. Het bevat 0,08 procent koolstof, 1 procent silicium, 2 procent mangaan, 0,05 procent fosfor, 0,03 procent zwavel, 16 tot 18,5 procent chroom, 2 tot 3 procent molybdeen en 10 -to-14,4 procent nikkel. Deze elementen maken A4-70 bouten goed bestand tegen corrosie en minder reactief met andere materialen dan een typische koolstof of gereedschapsstaal.

maten

A4-70 bouten zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van metrische maten van M5 tot M30. Deze maten duiden de diameter van de werkelijke bout. Binnen elke diameter bouten zijn beschikbaar in verschillende lengtes, hoewel niet elke diameter in elke lengte. De kleinste diameter bout, M5, is verkrijgbaar in de maten van 12 mm tot 50 mm, terwijl de grootste diameter vet is verkrijgbaar in lengtes van 70 mm tot 200 mm.

mechanische specificaties

De mechanische specificaties zoals treksterkte en vloeisterkte verschillen enigszins, afhankelijk van de grootte van de bout. Echter, de minimale treksterkte voor A4-70 bouten is 800 MPa, terwijl de minimale rekgrens van de bout is 600 MPa. Deze bouten kunnen ook worden gekocht in verschillende sterkteklassen voor zeer strenge toepassingen en de werkelijke treksterkte varieert van 500 tot 1000 MPa, afhankelijk van de sterkteklasse.

Share This Post