Index / Persoonlijke financiën / Speciale hypotheek-programma's voor leraren

Share This Post

Persoonlijke financiën

Speciale hypotheek-programma's voor leraren

Als u een gecertificeerd leraar, kunt u in aanmerking komen voor speciale hypotheek pakketten. Deze variëren van gunstige rente op speciale kortingen. Onder leiding van het ministerie van Volkshuisvesting en goede buur Next Door programma Stedelijke

AdvertisementAls u een gecertificeerd leraar, kunt u in aanmerking komen voor speciale hypotheek pakketten. Deze variëren van gunstige rente op speciale kortingen. Onder leiding van het ministerie van Volkshuisvesting en goede buur Next Door programma Stedelijke Ontwikkeling, veel organisaties bieden hulp om leraren te helpen verwerven van hun eigen huis.

verkiesbaarheid

Door de goede buur programma Next Door, het ministerie van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling (HUD) biedt aan eengezinswoningen om leerkrachten te verkopen voor de helft van de catalogusprijs. Om in aanmerking te komen, moet u een full-time, door de staat erkend leraar of beheerder van een openbare of particuliere school, of een educatieve agentschap van de federale gemeentelijke en in de rangen K tot en met 12. Om te kwalificeren voor het programma, moet uw werkgever certificeren dat je met een goede reputatie. U kunt dan de aankoop van een huis in de buurt van uw dienstverband.

beperkingen

50 procent korting van het programma is beperkt tot HUD-verworven eigenschappen. Met andere woorden, mag u alleen een eigenschap van listings HUD's te kopen. HUD biedt die huizen op een as-is basis; het geen garanties, en het is aan jou om te bezoeken en te inspecteren het pand. Alleen eengezinswoningen, herenhuizen en appartementen zijn toegestaan; duplexen of andere multi-familie woningen komen niet in aanmerking. Als de woning die u koopt reparaties nodig, het programma omvat bepalingen om de woning te herstellen.

Leraar Next Door Biedingen

De goede buur Next Door programma maakt gebruik van het internet uitsluitend naar de lijst en de verkoop van de woningen. Al deze eigenschappen zijn in de nieuw leven ingeblazen gebieden die plaatsen de overheid wil dat mensen om terug te bewegen zijn. U moet een offerte in te dienen voor de vermelde bedrag, niet meer of minder, persoonlijk of via een makelaar. Voor woningen die meer dan één bod ontvangen, HUD kiest een winnende bod via een loterij systeem - biedingen worden willekeurig gekozen door de computer en bekroond met elke week. Winnende biedingen zijn geplaatst op de website waar het bod is ingediend.

sancties

U moet verklaren om te leven in het gekochte huis voor drie jaar. Ook moet u een eerste keer thuis koper en kunnen geen eigen huis voordat de ene verworven door de Good Neighbor programma Next Door. Als u zich niet aan deze regels, bepaalde sancties toe te passen. U kunt het huis niet verkopen gedurende de eerste drie jaar voor meer dan 110 procent van de oorspronkelijke prijs. 90 procent minder dan een jaar, 60 procent minder dan twee en 30 procent minder dan drie - U moet een deel van het geactualiseerde bedrag als je woont in het huis voor minder dan drie jaar terugbetalen.

andere programma's

Teacher's Loan USA biedt ook speciale tarieven voor leraren tot aan het universitair niveau. In dit programma, als je een part-time leraar, bent u ook in aanmerking komen op voorwaarde dat het onderwijs is uw primaire bron van inkomsten en u regelmatig uur. Teacher's Loan USA biedt concurrerende hypotheekrente in plaats van list-prijs kortingen, maar je kan een huis te kopen op elke locatie. U kunt zelfs de aankoop van een HUD-gekwalificeerde huis en ontvang de korting ook. Helaas, sinds 2008, veel hypotheekverstrekkers kan niet meer bieden zero-geld-down deals omdat de banken hun kredietverlening kwalificaties hebben aangescherpt.

Share This Post